Reviews for Q'bo

88 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
88 reviews
date score
Eline
Reviewed on: 02/05/2019
Eline recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker gegeten! Jammer dat we om 21u wel al...

Lekker gegeten! Jammer dat we om 21u wel al alleen in Resto zaten.

Sabine
Reviewed on: 16/04/2017
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

2 maand geleden geweest en toen was het echt...

2 maand geleden geweest en toen was het echt ok. Deze keer was het er ijskoud. Buiten 5°, binnen al geen verwarming meer + serieuze tocht. Niet gezellig daardoor. Moeten eten met je jas aan in een restaurant is gewoon niet leuk. Eten was lekker al was het hoofdgerecht wel aan de lauwe kant. Mij zien ze hier alvast niet direct terug

Linda
Reviewed on: 21/11/2019
Linda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Bediening was zeer vriendelijk, hoofdgerecht...

Bediening was zeer vriendelijk, hoofdgerecht was eerder aan de kleine kant maar wel lekker, ik miste wel guacamole bij het gerecht. Ik had nog honger als ik thuis kwam,

Hilde
Reviewed on: 13/01/2019
Hilde recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten...

Lekker eten

Femke
Reviewed on: 23/04/2018
Femke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hadden gereserveerd en bij aankomst kregen...

We hadden gereserveerd en bij aankomst kregen we de keuze tussen binnen of buiten zitten, super! Er is niet gevraagd of we dessert of koffie wilden, dat was wel een gemiste kans. Het was lekker en we gaan er nog terug!

Danny
Reviewed on: 31/08/2019
Danny recommends this restaurant for: Groups, Kids

Beste Fajita tot nu toe. Authentiek , gezellig...

Beste Fajita tot nu toe. Authentiek , gezellig . Ook voor de kinderen.

Leen
Reviewed on: 01/06/2019
Leen recommends this restaurant for: Groups, Kids

Gezellig, niet te groot. Vriendelijke bediening...

Gezellig, niet te groot. Vriendelijke bediening en LEKKER

Godelieve
Reviewed on: 23/12/2018
Godelieve recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super lekker, vriendelijke bediening...

Super lekker, vriendelijke bediening

sophie
Reviewed on: 30/11/2017
sophie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was SUPER lekker. Bediening zeer aange...

Het eten was SUPER lekker. Bediening zeer aangenaam. Maar we hebben heel de avond koud gehad. Er waaide de hele tijd een koude tocht door het restaurant waardoor we vlugger zijn vertrokken dan we van plan waren. Jammer want voor de rest willen we zeker terugkomen.

Wim
Reviewed on: 25/08/2019
Wim recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker gegeten, gezellig buiten gezeten, vriend...

lekker gegeten, gezellig buiten gezeten, vriendelijke bediening

date score