SIAM THAI
SIAM THAI
SIAM THAI
SIAM THAI
Kitchen
Thai 
Budget
Closing days
Monday, Tuesday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email Website
View all restaurant details
Review score
8.5 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Jos

Uitstekende keuken. Toffe sfeer !...

Uitstekende keuken. Toffe sfeer !

Tom

Lekker en ongedwongen. Interessante prijzen....

Lekker en ongedwongen. Interessante prijzen. Enkel cash!

Sofie

Een zeer uitgebreide kaart. We kozen voor menu...

Een zeer uitgebreide kaart. We kozen voor menu met aperitief , soep, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. De prijs was zeer democratisch en het eten heerlijk. De bediening was wel wat stijfjes, de kokkin die na afloop kwam groeten was wel zeer vriendelijk. Er stond wel steeds hetzelfde cd-tje op en na 3x afgespeeld te hebben hadden we het wel gehad :-) Als afsluiter kregen we nog bloemetjes mee. Zeker geslaagd!

Anja

Heerlijk restaurantje met een hele lieve en...

Heerlijk restaurantje met een hele lieve en vriendelijke kokkin, we kennen ze ook al jaren. Het restaurant is heel klein maar wel heel gezellig, je kan ook gerechten meenemen.

Kat

1e x hier komen eten en ik kom zeker terug....

1e x hier komen eten en ik kom zeker terug. Hier is pikant tenminste pikant en dan had ik nog maar een gerecht met 1 sterretje genomen. Het feit dat er verschillende thaise families aan het eten waren mag ook niet verwaarloosd worden. Lekker en niet te duur. Zeer vriendelijke bediening en een leuke inrichting (vergeet niet naar het toilet te gaan!)

Kim

dit is mijn lievelingsrestaurant sinds 2004,...

dit is mijn lievelingsrestaurant sinds 2004, de gastvrouw alsook kokkin is thaise en serveert u het beste thaise eten in omgeving Leuven.

Karo

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, uitgebr...

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, uitgebreide menukaart, de ECHTE Thaïse curry's, verse ingrediënten, verfijnde presentatie, extreem vriendelijke bediening. Spijtig dat de eetzaal zo klein is, en dat de bak-lucht in je kleren dringt. Ideaal dus voor een informeel etentje onder vrienden, vooral degenen die van pittig gekruid houden.

All reviews of this restaurant