Onze keuken is licht, speels en zonovergoten.
Vis krijgt een uitgesproken hoofdrol.
De wijnkaart getuigt van een passionele drang naar eigenheid en oprechtheid.
De collega's van de keuken en de zaal zijn de pijlers van elk restaurant.
Het team van Het Land aan de Overkant valt op omwille van zijn doorgedreven professionaliteit met bovenop een passionele vorm van enthousiasme en zin voor perfectie.
.
Alles was tot in de puntjes verzorgd, de bedien...
Alles was tot in de puntjes verzorgd, de bediening is top en wat er op de bordjes komt is poëtisch en overheerlijk! Ook de wijnen zijn met zorg uitgekozen.
Mooie locatie, vriendelijke vlotte bediening....
Mooie locatie, vriendelijke vlotte bediening. Vanaf het aan tafel gaat is het een culinaire reis met telkens heerlijke aangepaste wijnen.
Zeer fijn eten, vooral voorgerechten. Goede...
Zeer fijn eten, vooral voorgerechten. Goede aangepaste wijn.
Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende...
Sublieme smaakcombinaties in een rustgevende atmosfeer. Gezond genieten.
Excellent repas gastronomique...
Excellent repas gastronomique
Heel aangename bediening, ze weten wat ze je...
Heel aangename bediening, ze weten wat ze je te eten en te drinken geven. Je ziet dat ze dit doen uit eigen passie!
Lekker eten, gezellige setting...
Lekker eten, gezellige setting
Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde...
Uiterst vriendelijke bediening - verfijnde gerechten met goed gekozen wijnen. Trendy interieur met aangename muziek. Gewoon top - voor herhaling vatbaar
Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker...
Uiterst vriendelijke bediening + Zeer lekker gegeten + mooie ontdekking van de bijpassende wijnen
ja zeker, dit was de eerste keer dat we aan...
ja zeker, dit was de eerste keer dat we aan zo'n actie v Restodays deelnamen. We hebben heel lekker gegeten, bediening gepast (niet te snel achter elkaar), heel vriendelijk personeel. De voorgestelde wijnen waren top. Dit smaakt naar meer. Hartelijk dank. nb : op het menu stond lam... (wat ik niet eet) en ze hebben dit spontaan vervangen door een stukje vis. (wat ik erg op prijs heb gesteld) Groetjes en tot later. nb : het brood verdient ook een 10/10