Reviews for The World Kitchen

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
6 reviews
date score
Barbara
Reviewed on: unknown

Relativ einfache, aber sehr gute Küche, feine...

Relativ einfache, aber sehr gute Küche, feine vegetarische Auswahl. Sehr schöne Ambiance, man kann auswählen zwischen Tisch und Stuhl oder auf dem Boden auf Kissen sitzend essen. Wirklich toll! Service sehr nett.

Cindy
Reviewed on: unknown

Indische lappendekens aan de muren, met de...

Indische lappendekens aan de muren, met de hand gesculpteerde houten meubelen, geurstokjes, gekleurde kralengordijnen en lampionnetjes overal. De sfeer is heel relax en authentiek. In de tuin staan paalhutjes waar je gezellig in kan eten, maar je moet er dan wel bij nemen dat je heel de avond op een kussen moet zitten. De keuken, een verwesterde vorm van de Indische keuken, is heel lekker. De Chai-thee is een aanrader! De tuin is kindvriendelijk, het interieur iets minder (opgepast voor de beeldjes, geurstokjes, kralen...).

Tine
Reviewed on: unknown

Het viel ons een beetje tegen. Het eten was...

Het viel ons een beetje tegen. Het eten was wel lekker, maar we zaten niet echt gemakkelijk en ook de wijn vonden we niet echt ok. De keuze is ook beperkt.

charlotte
Reviewed on: unknown

het binnenkomen alleen al geeft een wauw-effect...

het binnenkomen alleen al geeft een wauw-effect. alles is prachtig ingekleed (je eet in hutjes aan lage tafeltjes, gezeten op kussens, je zit precies in afrika ofzo, alleszins een paradijs! ) en ook de muziek en het geluid van neervallend water helpt mee deze heerlijke sfeer op te bouwen. de bediening is ook super.

joke
Reviewed on: unknown

dit restaurant is een echte aanrader, het dompe...

dit restaurant is een echte aanrader, het dompelt je werkelijk onder in de aziatische wereld, zeker nu in de zomer als de tuin ook bezaaid is met authentieke 'hutten' 'eetkamers', je krijgt een eigen hut aangewezen en eet daar op kussens aan een lage tafel. de mensen waren zelf verweven in de stijl en de bediening was zeer vriendelijk, er waren geen lange wachttijden, het eten wordt geserveerd in kleine potjes zodat je een hele tafel vult met onbekende gerechten(wel opletten, een pikante saus is echt pikant) ideaal voor een gezellig avondje uit met vrienden voor een zeer schappelijke prijs! het ontdekken meer dan waard.

Ann
Reviewed on: unknown

Heel bijzondere sfeer! Er is een apart zaaltje...

Heel bijzondere sfeer! Er is een apart zaaltje waar je op kussens kunt tafelen. Ondertussen heb je uitzicht op een heel bijzonder binnentuintje.

date score