Kitchen
Budget
€€
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Roger
Reviewed on: unknown

Dit restaurant is een absolute aanrader. De...

Dit restaurant is een absolute aanrader. De gerechten zijn er bijzonder lekker, de bediening is supervriendelijk en attent (bij bestelling van een dessert krijgt men vb. een muntthee van het huis) en de inrichting is tegelijk verrassend en toch zeer mooi. Een restaurant van dit niveau zou men niet direct op de Diestsesteenweg in Kessel-Lo verwachten. Gelukkig kregen wij van iemand een tip dat dit restaurant absoluut uit te proberen was. Het zal wat ons betreft zeker niet bij één bezoek blijven.

Kat
Reviewed on: unknown

Zeker al 6 a 7 x geweest sinds het open is...

Zeker al 6 a 7 x geweest sinds het open is en voor mij is dat veel :-)Aangename bediening, lekker eten, overdadige tajines en yummie thee

Karen
Reviewed on: unknown

Heerlijke gerechten zowel de tajine, de brochet...

Heerlijke gerechten zowel de tajine, de brochetten als de polé berché (lamschouder) die gewoon wegsmelt op je tong. Zeker een aanrader... Ook met het warme weertje van nu... is het zalig vertoeven op het ruime, gezellige terras! Maar ook binnen is het mooi en met veel smaak ingericht. Er hangt steeds een familiale sfeer, waardoor dit restaurant zeker en vast een regelmatig bezoekje waard is.

Titinne
Reviewed on: unknown

Alles is supervers en met zorg klaargemaakt...

Alles is supervers en met zorg klaargemaakt .De tajine's zijn zeker een aanrader. De bediening is uitstekend en verzorgd .De sfeer, inrichting en muziek zijn super. Ambiance verzekerd als de buikdanseres langskomt ! Het voelt hier echt alsof je met vakantie bent bij de gastvrije baas en zijn broers!

wendy
Reviewed on: unknown

heel gezellig restaurant en vriendlijke bedieni...

heel gezellig restaurant en vriendlijke bediening en niet alleen het eten ziet er lekker uit :-)) zeker de moeite waard om nog eens langs te gaan lucia en wendy

Rien
Reviewed on: unknown

Dit vrij nieuwe restaurant heeft mij alleszins...

Dit vrij nieuwe restaurant heeft mij alleszins als goede klant nu. Als je het niet kent verwacht je niet dadelijk een restaurant zoals dit in deze buurt, maar van mij mag het zeker meer aandacht krijgen. Naar aloude gewoonte hadden we een voorgerecht en een hoofdschotel besteld, met de gedachte dat we daarna nog wel een dessert zouden kunnen nemen als het meevalt. Maar het voorgerecht kan gerust doorgaan als hoofdschotel. Zeer lekker en zeer veel. Zelfs zo veel dat de hoofdschotel op krijgen een probleempje werd. Maar het was af en zoals het moest. Je kan in de keuken kijken en deze is werkelijk zeer proper. Bediening zeer goed en wat prijs/kwaliteit betreft denk ik niet dat er in het Leuvense betere restaurants uit deze categorie zijn. Doe zo voort, want je ziet ons zeker terug.

All reviews of this restaurant