Reviews for Castello Lucano

36 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.3
36 reviews
date score
Ivan
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 16/03/2017
Ivanrecommends this restaurant for:

C'est notre 3 eme visite dans ce resto et c'est...

C'est notre 3 eme visite dans ce resto et c'est un vrai plaisir gustatif. Le décor ne rend pas hommage à la qualité des mets. Nous retournerons certainement. Nous profitons soit des offres groupon soit deal leuven. Une valeur sûre.

Ann geirnaerdt A.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 04/02/2017

DonatienneMottet
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 17/12/2016

Wim V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 14/12/2016
Wim V.recommends this restaurant for:

Francine D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 13/07/2016

De reservatie' gemaakt via de website bleek...

De reservatie' gemaakt via de website bleek niet doorgekomen. Gelukkig heb ik daags voordien gebeld. We moesten een andere datum zoeken. Dit is al de tweede keer dat mij dit gebeurt via social deal.

Koen B.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 10/07/2016

Ja, een echte aanrader, vriendelijk en echt...

Ja, een echte aanrader, vriendelijk en echt Italiaans (Sicilliaans)

Nadine B.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 10/06/2016

Super kwaliteit en vriendelijk. Spijtig dat...

Super kwaliteit en vriendelijk. Spijtig dat ze slecht op dr hoogte waren van de sodexo actie.

Guido G.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 09/06/2016

Prima service, excellent eten....

Prima service, excellent eten.

LeniDe Goeyse
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 06/01/2016
Lenirecommends this restaurant for:

perfecte combinatie

Ik wou al lang eens bij Castello Lucano komen eten en gisteren was het dan zo ver. Een beslissing en een ervaring die me allesbehalve heeft teleurgesteld. Bediening was erg vriendelijk, het eten vers en lekker en ook al is het niet zo groot, Castello Lucano heeft een erg gezellige sfeer om alleen, met twee of in kleine groep een aangename avond door te brengen.

RuudLemoine
0 Favorites
4 Reviews
Reviewed on 13/12/2015
Ruudrecommends this restaurant for:

zeer aangename avond

Hebben de viergangen - truffelmenu genoten, deze was overheerlijk. De bediening is zeer vriendelijk, attent en behulpzaam.

date score