Reviews for Zita

73 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
73 reviews
date score
marc
Reviewed on: 14/04/2019
marc recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

De kwaliteit in service en keuken is duidelijk...

De kwaliteit in service en keuken is duidelijk enorm gedaald met de nieuwe uitbaters. Service: vroeger waren er stoffen servetten op tafel; thans de goedkoopste papieren exemplaren. Het bestek voor het voorgerecht werd laattijdig verwijderd. De sla bij de filet pur ( bien cuit gevraagd maar à point geserveerd ) droop in een soort goedkope dressing. Voor 1 asperge meer ( voorgerecht naar hoofdgerecht ) werd een supplement van € 5 aangerekend. Het bier schuimde nauwelijks bij het opdienen ervan. Dit was een teleurstelling over de hele lijn en na minimum 2 bezoeken in het verleden ( steeds tot onze tevredenheid ) zal men ons hier nooit meer mogen begroeten. O ja: lieg uw klanten niets voor : de keukenbezetting zou ongewijzigd zijn gebleven bij de overname; wetende dat de vrouw van de zaakvoerder de keuken beheerd zou het ons verbazen dat heel haar familie naar Griekenland zou zijn geëmigreerd zonder haar. Trouwens de voertaal in de keuken was duidelijk Aziatisch.

Thijs
Reviewed on: 02/06/2019

Eten niet lekker: - droge purree, niet vers -...

Eten niet lekker: - droge purree, niet vers - vis weinig smaak - vlees veel te veel gebakken en slechte kwaliteit Trage bediening

Mariëlle
Reviewed on: 23/06/2019
Mariëlle recommends this restaurant for: Groups

Als enige tafel kregen we geen broodje of hapje...

Als enige tafel kregen we geen broodje of hapje. Reservatie was om 18u15 en ok we hadden wel enkele tapas besteld, maar ons hoofdgerecht kregen we pas om 20u15. Anders tafels die veel later toekwamen kregen zowel voor- als hoofdgerecht voor ons. De frietjes bij het gerecht van onze kleinste dochter hebben we nooit gezien. Kort om met twee kleine kinderen was dit geen leuke ervaring.

Erwin
Reviewed on: 13/05/2019
Erwin recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Het eten was goed maar niet dat je zegt "hier...

Het eten was goed maar niet dat je zegt "hier kom ik terug" De bediening was veel te, veel te traag.

guido
Reviewed on: 21/04/2019
guido recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vis niet goed klaargemaakt vlees idem...

vis niet goed klaargemaakt vlees idem

Yvette
Reviewed on: 13/05/2019
Yvette recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vriendelijk personeel.het eten is super lekker...

vriendelijk personeel.het eten is super lekker

Dimitri V.
Reviewed on: 28/04/2019
Dimitri V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het ligt in dezelfde lijn als de vorige eigenaa...

Het ligt in dezelfde lijn als de vorige eigenaars, het enige minpunt vonden wij persoonlijk de stroefheid waarmee alles gebeurde. In het verleden was dit een 1 van de positieve eigenschappen van dit restaurant waardoor wij hier graag kwamen eten en dit is wel wat minder geworden .

Ronalds
Reviewed on: 19/06/2019
Ronalds recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Alles verliep naar wens....

Alles verliep naar wens.

Lea
Reviewed on: 02/06/2019
Lea recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Het eten was lekker...

Het eten was lekker

date score