Kitchen
Indian 
Budget
Closing days
Monday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.7 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Ellen
Reviewed on: unknown

Lekker eten , spijtig van de bediening

Het eten was zeer lekker, de hutjes heel gezellig, maar de ober was zeer onvriendelijk. Toen we vroegen of we de thee mochten bestellen, die bij in onze menu inbegrepen was, kregen we als antwoord dat we 10 minuten moesten wachten omdat er niemand was om thee te maken. We kregen uiteindelijk pas na anderhalf uur onze thee. De tafel werd niet afgeruimd, terwijl ze er verschillende keren met lege handen voorbij kwamen. Na onze thee stonden onze borden er nog steeds.

Ingrid
Reviewed on: unknown

Lekkere keuken maar erg chaotische organisatie...

Lekkere keuken maar erg chaotische organisatie en bediening waardoor teleurstellende ervaring.

Tim
Reviewed on: unknown

Wat een ontdekking! Je stapt binnen en je waant...

Wat een ontdekking! Je stapt binnen en je waant je meteen in het verre oosten. De avondzon scheen heerlijk en we aten in een soort pagode in de uitgestrekte tuin. We aten aan lage tafeltjes met kussentjes. De sfeer was dus meteen een schot in de roos. Ook het eten bleek zeer de moeite! De gamba's waren lekker, het platte brood was krakend vers gebakken en de voorgerechtjes waren zeer aangenaam fris! Een aanrader voor iedereen die een echte aziatische sfeer wil proeven zonder te moeten vliegen.

Tim
Reviewed on: unknown

Vrijdag 1 september zijn we hier gaan eten...

Vrijdag 1 september zijn we hier gaan eten met 8 man. De voorkant van het restaurant is niet echt uitnodigend maar als je eenmaal binnenkomt waan je je in een andere wereld. Een mooi Bengaals of Indisch interieur zonder dat het kitscherig word. Het weer was echter mooi zodat we buiten in één van de verschillende hutjes konden eten. Het was een heel gezellig en mooi onderkomen (lage tafels, kussens en veel hout). Onze keuze viel op de 3 verschillende menu’s. Deze waren overheerlijk. De bediening was heel vriendelijk en prijs/kwaliteit was het zeer goed. Een echte aanrader voor wie eens van een andere keuken in een andere sfeer wilt proeven.

Erik
Reviewed on: unknown

Aangename verrassing !! We zijn hier geweest...

Aangename verrassing !! We zijn hier geweest op een herfstige dinsdag en we hebben hier zeer goed gegeten. De bediening (door een man) was sympathiek en bijzonder, en het eten super-lekker. Enig nadeel is dat het restaurant niet in de stad ligt maar ergens aan de rand van een dorp. Een auto is dus eigenlijk bijna aangewezen. Ze hebben een zeer bijzonder toilet en een erg aparte tuin met "eethutjes". De prijzen zijn zeer redelijk. Kortom: ik kan dit restaurant beslist aanraden !

Eric
Reviewed on: unknown

Ik heb het restaurant gisteren voor 't eerst...

Ik heb het restaurant gisteren voor 't eerst bezocht en kan dus niet vergelijken met vroeger. Wat ik wel kan zeggen is dat de gastvrouw inderdaad op het eerste zicht een beetje kortaf overkomt, maar naarmate de avond vordert komt ze losser en valt dat steeds beter mee. Anderszijds wordt dat dubbel en dik gecompenseerd door de vriendelijkheid van al het aziatische personeel. Het kader is prachtig, ik wist niet dat er zo'n leuk resto in België bestond en dan nog vlak in mijn buurt ... Het eten was perfect en zeker meer dan voldoende ( ben nu toch al enkele keren in India geweest en het smaakt even lekker als daar !) .... 't was zo gezellig dat we vonden dat de bediening zelfs iets te vlug was geweest ... we hebben nog de-chai-t en een dessertje genomen om de tijd te rekken ... we wilden gewoon niet naar juis ! Prachtig gewoon en ik kom heel gauw terug ...

Ann
Reviewed on: unknown

Reeds enkele jaren zijn we trouwe bezoekers...

Reeds enkele jaren zijn we trouwe bezoekers van dit restaurant. Telkens was onze ervaring erg positief: lekker en gezond eten, porties voldoende groot maar niet té, aangename en aparte sfeer, goede bediening,... Gisteren echter zijn we erg teleurgesteld vertrokken. De veranderde sfeer werd al bij de ontvangst ingeluid: de nieuwe gastvrouw was niet erg hartelijk. Wij bestelden ons favoriete gerecht en een fles water. Het eten liet langer op zich wachten dan we gewoon waren, hoewel het niet overdreven druk was. De porties waren te klein. We zijn gewoon om er met een goedgevuld maagje buiten te gaan en nu gingen we met honger naar huis. De zogenaamde 'tweepersoonsporties' rijst waren net voldoende voor één persoon. De fles water hebben we nooit gezien en we kregen de gelegenheid niet om iemand op het vergeten attent te maken o.a. omdat enkele kinderen enorm veel kabaal maakten op de instrumenten die 'ter versiering' op het terras lagen. Bij het maken van de rekening was onze alertheid wel geboden of we hadden toch voor water betaald. Een "Heeft het gesmaakt?" hebben we niet gehoord, maar ik heb uit eigen beweging mijn opmerkingen (de negatieve én de positieve) moeten maken. De gastvrouw zou het doorgeven aan de keuken, want zij kon er niets aan doen Het leuke aan Worldkitchen is nog steeds: de kwaliteit en smaak van het eten, de alternatieve en exotische sfeer. De hutjes zijn volledig vernieuwd, het is er nu nog gezelliger dan voorheen.

All reviews of this restaurant