Reviews for L'autre Côté

310 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
310 reviews
date score
guy
Reviewed on: 19/03/2019
guy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

correcte kwaliteit correcte prijs correcte...

correcte kwaliteit correcte prijs correcte bediening

Ina O.
Reviewed on: 18/03/2019
Ina O. recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Het was zeer lekker...

Het was zeer lekker

cathy
Reviewed on: 18/03/2019
cathy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekkkere scampi diabolique gegeten, de Steak...

Lekkkere scampi diabolique gegeten, de Steak tartaar heeft ook enorm gesmaakt. De bediening was alweer top!

Sylvia G.
Reviewed on: 18/03/2019
Sylvia G. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De bediening is altijd tip top in orde. En...

De bediening is altijd tip top in orde. En natuurlijk zeer lekker. Zeer gezellig. Het enige minpuntje waw dat we een tafel op de beneden verdieping gereserveerd hadden omdat er een minder mobiel persoon mee was,maar dat was de dag zelf niet meer mogelijk. Maar de uitbaters hebben zich meermaals geëxcuseerd, dus al bij al een geslaagde avond.

Diego D.
Reviewed on: 17/03/2019
Diego D. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy

Was really great evening , my friend recommende...

Was really great evening , my friend recommended me and was super

Priscilla
Reviewed on: 17/03/2019
Priscilla recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Na mijn derde bezoek aan het restaurant, waarva...

Na mijn derde bezoek aan het restaurant, waarvan de eerste keer meer dan twee uur moeten wachten op ons eten. Tweede keer lekker gegeten, en de derde keer was de vol au vant geschift, geen smaak, bijna water. Voorgerecht was wel goed. Maar ik geef het geen kans meer. Jammer!

Ingrid
Reviewed on: 17/03/2019
Ingrid recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Steeds mooi gedecoreerde borden, vriendelijke...

Steeds mooi gedecoreerde borden, vriendelijke bediening en lekker eten

Marijke
Reviewed on: 16/03/2019
Marijke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super lekker eten, letterlijk om duimen en...

Super lekker eten, letterlijk om duimen en vingers bij af te likken! Top bediening en altijd met de glimlach, wij zijn fan!

nancy D.
Reviewed on: 16/03/2019
nancy D. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

De menu was superlekker en een vlotte bediening...

De menu was superlekker en een vlotte bediening. We komen zeker terug!

date score