Reviews for Raam

684 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
684 reviews
date score
Nele
Reviewed on: 24/06/2019
Nele recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Bedankt voor het lekker eten. We kwamen met...

Bedankt voor het lekker eten. We kwamen met elf en iedereen was super tevreden. We hadden een heel gezellige avond. Nog eens bedankt voor de extra moeite die jullie voor ons gedaan hebben. Ouderraad Spoele

Kristin
Reviewed on: 23/06/2019
Kristin recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Wij vonden het een trendy restaurant met gezond...

Wij vonden het een trendy restaurant met gezonde , verse ingrediënten en toch zeer smaakvol .porties zijn ideaal.

STEFAN
Reviewed on: 22/06/2019
STEFAN recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer lekker e fijn en gezonde biologische produ...

Zeer lekker e fijn en gezonde biologische producten

Anja
Reviewed on: 21/06/2019
Anja recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel vriendelijke bediening en heel lekker...

Heel vriendelijke bediening en heel lekker en gezond eten waarbij rekening gehouden wordt met intoleranties. Een topper!

annie
Reviewed on: 20/06/2019
annie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Omdat het weeral lekker en gezond was en omdat...

Omdat het weeral lekker en gezond was en omdat ook de bediening weer vriendelijk en correct was,blijft een topper

Reviewed on: 20/06/2019
recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel tevreden , mooie locatie , goede attentvol...

Heel tevreden , mooie locatie , goede attentvolle bediening goede keuken prijs - kwaliteit dik in orde. ook goede wijnkeuze.

Anne
Reviewed on: 19/06/2019
Anne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was superlekker en gezond , enkel...

Het eten was superlekker en gezond , enkel het frisse slaatje was teleurstellend. Jammer nooit open op zaterdag anders was ik trouwe klant

Thierry
Reviewed on: 18/06/2019
Thierry recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Goede ontvangst en vriendelijke bediening....

Goede ontvangst en vriendelijke bediening. Kraakverse producten . Aangenaam toeven op het terras bij goed weer.

Caroline
Reviewed on: 18/06/2019
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We genoten van een verzorgde lunch op een zonni...

We genoten van een verzorgde lunch op een zonnig en gezellig terras.

piet
Reviewed on: 15/06/2019
piet recommends this restaurant for: Groups

lekker eten, goede bediening, gezellige sfeer...

lekker eten, goede bediening, gezellige sfeer

date score