Reviews for Bella Vista

150 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
150 reviews
date score
luc
Reviewed on: unknown

gewoonweg gesloten . geen mededeling , noch...

gewoonweg gesloten . geen mededeling , noch op internet , noch automatisch antwoordapparaat . Er wordt gedaan dat het open is , voor niks naar Londerzeel gereden , meerdere wagens !!! Slechte communicatie . Onaanvaarbaar

placeholder
lieve
Reviewed on: 17/12/2018

kort bezoek, kwaliteit was ondermaats

dit is de benaming Italiaanse keuken onwaardig. Pasta overgaar, vlees ondermaats, geen kruiding, flets en vet. Teleurgesteld. Misschien geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die graag basic smaken verkiezen

Wilfried
Reviewed on: 24/07/2018

Wij stonden voor een gesloten deur...

Wij stonden voor een gesloten deur

Sven
Reviewed on: 24/12/2017
Sven recommends this restaurant for: Groups

Het was gesloten!...

Het was gesloten!

Joz R.
Reviewed on: 15/04/2019
Joz R. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Opdringerig personeel = snelheid voor aperitief...

Opdringerig personeel = snelheid voor aperitief nadien bestelling hoofdgerecht en dessert we konden niet rustig genieten van ons eten. Opdringen en 'verkeerd begrijpen van drankbestelling wanneer het over 1 glas gaat vragen ze' karaf'... Viel tegen echt jammer.

Mieke V.
Reviewed on: 31/03/2019
Mieke V. recommends this restaurant for: Groups

We boekten voor een gezellige avond met de...

We boekten voor een gezellige avond met de hele familie om wat bij te babbelen en iets lekker te eten. Jammer genoeg was dat niet mogelijk. Bij de reservatie was helemaal niet duidelijk dat er die avond een live-band voor de muzikale omlijsting zou zorgen. De zanger (die er regelmatig naast zat) en de muziek waren zodanig luid dat bijbabbelen veel moeite koste en haast onmogelijk was. Heel vermoeiend. Na het hoofdgerecht zijn we gevlucht, ook al hadden we nog zin in een dessert. Het ene gerecht werd al beter gesmaakt dan het andere. Geen aanrader voor een gezellige babbel op zaterdagavond.

Patricia
Reviewed on: 24/04/2018
Patricia recommends this restaurant for: Groups, Kids

Plaats buiten gereserveerd maar toch aandringen...

Plaats buiten gereserveerd maar toch aandringen om binnen te eten terwijl het stralend weer was-onvriendelijke en overgehaaste obers-bij aperitief wel olijfolie maar geen brood(misschien om te drinken)-saffraansaus zonder saffraan-pizza gebracht als de anderen al gedaan hadden met eten-koude latte machiato-smaakloze witte wijn

Karen
Reviewed on: 11/05/2019
Karen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

alles verliep goed, niet meer, niet minder...

alles verliep goed, niet meer, niet minder

Anita
Reviewed on: 22/06/2019
Anita recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel vriendelijke service...

Heel vriendelijke service

Jan D.
Reviewed on: 04/05/2019
Jan D. recommends this restaurant for: Groups

Goede bediening eten lekker mag iets meer neder...

Goede bediening eten lekker mag iets meer nederlands

date score