Reviews for Wijnbistro De Victorie

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Willy
Reviewed on: 17/02/2019
Willy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Aangenaam kader, vriendelijke bediening, goede...

Aangenaam kader, vriendelijke bediening, goede timing, duidelijke uitleg van de sommelier, overheerlijke champagne, lekkere Italiaanse wijnen en vooral superlekkere gerechten.... natuurlijk heeft dat zijn prijs.

Peter V.
Reviewed on: 16/02/2019
Peter V. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Schitterend. Zeker nog een keer....

Schitterend. Zeker nog een keer.

Joachim V.
Reviewed on: 12/02/2019
Joachim V. recommends this restaurant for: Couples, Kids, Gastronomy

Heel mooi interieur, goede service, Lekker...

Heel mooi interieur, goede service, Lekker eten en we komen zeker terug

Lydie
Reviewed on: 11/02/2019
Lydie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker eten en goede service!...

Heel lekker eten en goede service!

Marlies
Reviewed on: 10/02/2019
Marlies recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker, verzorgd met perfect uitgekozen...

Heel lekker, verzorgd met perfect uitgekozen aangepaste wijnen.

Catharina O.
Reviewed on: 09/02/2019
Catharina O. recommends this restaurant for: Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Wij hebben enorm hard genoten van de gezellige...

Wij hebben enorm hard genoten van de gezellige sfeer, het professionele ontvangst, de goede uitleg, ... Heerlijke wijnen, heerlijke setting, een culinaire parel! Wij komen komen zeker terug!

Philippe K.
Reviewed on: 08/02/2019
Philippe K. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Fantastisch lekker eten, uitstekende service...

Fantastisch lekker eten, uitstekende service en prachtig kader. Een absolute aanrader!

Bart
Reviewed on: 06/02/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

het kader en het personeel was super maar het...

het kader en het personeel was super maar het eten was ontgoochelend; het eten was zeker niet slecht maar gezien de prijs wel; 80 euro voor een 4 gangen menu is een correcte prijs voor het betere restaurant, maar dat betere was er niet; te kleine porties, niet echt warm, sommige dingen niet goed gebakken (foie gras niet genoeg, gratin krokant vanwege nog te rauw enz); aangezien er maar 14 man was, kan de drukte ook niet aangehaald worden als een excuus. Spijtig voor de prachtige locatie, mooi interieur, vriendelijke bediening en zeer lekkere wijnen, maar als de keuken niet drastisch wordt verbeterd dan vrees ik dat jullie niet veel volk gaan zien en ook niet geen wederkerende klanten. Dus ik hoop dat hier werk van gemaakt zal worden want het zou zonde zijn gezien dat de rest zo mooi en zoveel kansen biedt. Dit was trouwens de algemene feedback dat ik ook kreeg van mijn familie (10 personen in total) dus ik hoop dat jullie onze kritiek ter harte nemen.

Jorgen
Reviewed on: 02/02/2019
Jorgen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer aangename ruimte, vriendelijke bediening...

Zeer aangename ruimte, vriendelijke bediening en lekker eten.

Sofie B.
Reviewed on: 29/01/2019
Sofie B. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Mooi kader en heel verzorgd eten. De prijs...

Mooi kader en heel verzorgd eten. De prijs is wel op niveau sterrenrestaurant en ik vind dat er nog een paar details ontbreken voor men helemaal op dit niveau is. In het algemeen lekker gegeten en we komen zeker terug.

date score