Reviews for Wijnbistro De Victorie

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Marc
Reviewed on: 23/11/2018
Marc recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De bereiding van sommige gerechten, zowel voor-...

De bereiding van sommige gerechten, zowel voor- als hoofdgerecht, was totaal anders dan de vorige keer en was zeker geen verbetering, integendeel. Ook de bediening, vooral de wijnmeester, liet te wensen over. Ons à la carte diner was goed, maar niet uitstekend zoals de 2 vorige keren. Dit was me door vrienden reeds gemeld en zag ik nu bevestigd.

Ann N.
Reviewed on: 23/11/2018
Ann N. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Eten was heel lekker ! Het interieur was mooi. ...

Eten was heel lekker ! Het interieur was mooi. Spijtig van de geurhinder van de afloop

Martine
Reviewed on: 19/11/2018
Martine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We hadden aan aangename lunch in de Victorie....

We hadden aan aangename lunch in de Victorie. Dit in een mooi kader met professionele, attente bediening. We hebben genoten van het lekkere lunchmenu van de chef, wat zeker een aanrader is.

Marilou
Reviewed on: 19/11/2018
Marilou recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

In principe waren we zéér tevreden; lekker...

In principe waren we zéér tevreden; lekker eten, fijne bediening, goede plek. Alleen zou het voor ons iets sneller mogen; we zaten wel wat te lang aan tafel.

Arthur
Reviewed on: 17/11/2018
Arthur recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Voor speciale gelegenheden is dit wel een aanra...

Voor speciale gelegenheden is dit wel een aanrader. Prachtige bediening en lekker eten en wijn.

Felix
Reviewed on: 13/11/2018
Felix recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke dienstverlening en correcte prijsk...

Vriendelijke dienstverlening en correcte prijskwaliteit. Mooi kader.

Alfons
Reviewed on: 12/11/2018
Alfons recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

de kwaliteit van het eten, vlotheid van de...

de kwaliteit van het eten, vlotheid van de bediening en het mooie kader.

Tanja
Reviewed on: 12/11/2018
Tanja recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooi kader, prima ontvangst en lekker eten....

Mooi kader, prima ontvangst en lekker eten. Voldoende keuzemogelijkheden

Lydia
Reviewed on: 29/10/2018
Lydia recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het was te duur . De wijn te duur voor en...

Het was te duur . De wijn te duur voor en Belgische te zijn.Inrichting was mooi !de bediening heel goed . De prijs was die van een twee sterren restaurant .

date score