Reviews for Wijnbistro De Victorie

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Yasmina
Reviewed on: 16/09/2018
Yasmina recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super lekker eten en goede bediening. Zeer...

Super lekker eten en goede bediening. Zeer vriendelijk !! 1 min puntje. Het was vrij lang wachten op de volgende portie.. Maar voor de rest zeer top !! Dank u wel voor ons een onvergetelijke avond te geven ! Wij komen terug !

Guy
Reviewed on: 16/09/2018
Guy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We zijn redelijk tevreden, een 6,5 op 10 als...

We zijn redelijk tevreden, een 6,5 op 10 als ik rekening hou met de verhouding prijs/kwaliteit. De inzet en enthousiasme zijn aanwezig en dat lijkt me een goede 'fond' voor verdere groei. Wat kan beter: meer 'oog voor detail' in bediening, nog meer smaakbeleving op het bord, nog meer zorg in wijnkeuzes. Het hoofdgerecht vonden we absoluut top! De duif buitengewoon lekker, de saus fantastisch, de garnituur 'af'. Dezelfde hoge 'standaard' ontbrak echter in de andere gerechten. 'Aangepaste wijnen' is voor ons benieuwd de gekozen wijnen ontdekken. Wanneer dan bij het eerste gerecht de champagne van het huis geserveerd wordt (al genomen bij het aperitief...), en bij het nagerecht dezelfde wijn als bij het hoofdgerecht...dan is die ontdekkingstocht wel erg beperkt... Dus in verhouding tot de prijs... mag de lat hoger liggen. Nu, het restaurant is nieuw en we wensen jullie een succesvolle verdere groei in het optimaliseren van jullie 'product'.

Edwin H.
Reviewed on: 15/07/2018
Edwin H. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

prachtig kader, vlotte en vriendelijke bedienin...

prachtig kader, vlotte en vriendelijke bediening, en heel lekker eten! prima menu, en goede wijnen

Erik
Reviewed on: 15/07/2018

Zeer lekker gegeten. Het kader waarin je mag...

Zeer lekker gegeten. Het kader waarin je mag eten is zeer knap. Enige min punt is de prijs.

Peter V.
Reviewed on: 15/07/2018
Peter V. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Lekker genoten gisteren in de Victorie! Eten,...

Lekker genoten gisteren in de Victorie! Eten, bediening, sfeer, alles was schitterend. En dat vonden mijn genodigden ook. Die komen zeker terug. Dat dekentje, voor wanneer de koelte ineens valt, is zeker ook een goede investering. (Heb er een grapje over gemaakt in het Limburgs met de zoon van Erik, maar dat vertel ik later wel op mijn manier in het Limburgs ;-) ) Wat ik zelf ook leuk vond was dat ik bijna de helft van de klanten kende. en zelfs een leuk weerzien na zoveel jaren. En wat ik nog het leuker vond was het volgende te horen aan een tafel in de buurt : dit is echt een meerwaarde voor Linden. Dat wisten we natuurlijk maar toch schitterend voor jullie om het nog eens te horen van een buitenstaander. Schitterend. Doe zo verder. Erik en Koen en Vicky. Ze zijn alvast een grote meerwaarde. Ali doet ook echt zijn best. Maandag over acht dagen ga ik terug met een paar vrienden Commentaar volgt.

Noël V.
Reviewed on: 24/06/2018
Noël V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel lekker eten, goede bediening in heel mooi...

Heel lekker eten, goede bediening in heel mooi kader

Brecht
Reviewed on: 24/06/2018
Brecht recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Prachtig kader, lekker eten en goeie wijnkeuze....

Prachtig kader, lekker eten en goeie wijnkeuze. Goede prijs-kwaliteit + glas champagne als welkom

Lieve
Reviewed on: 03/06/2018
Lieve recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Lovely gastronomic experience in a cosy and...

This brand new restaurant offered us a gastronomic dinner, in a quite, relaxing and authentic environment. The dishes were delicious, the service very discrete, and the ambiance outstanding. I also loved the way the place has been renovated, with respect for the original structure, acoustics and table setting allowing a quite talk, and the professional staff. And at the end, we were happily surprised when getting the bill... I would say, worth a trip from Leuven (15 minutes by car) or even from Brussels: a lovely place even for business lunch or dinner, at the countryside...

Lieve
Reviewed on: 03/06/2018
Lieve recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Enjoyable celebration diner with gastronomic...

Our evening at the brand new 'De Victorie' in Linden (near Leuven/Louvain, about 30 kms from Brussels) was a great discovery: this newly opened (top)restaurant at a beautiful location offered us top-gastronomy, quite and cosy, professional staff, and all at a very reasonable price. With an unforeseen birthday surprise offered. They will see me at another occasion again!

date score