Reviews for Wijnbistro De Victorie

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Dirk
Reviewed on: 30/06/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooi weer, dus we zaten op het prachtige ingesl...

Mooi weer, dus we zaten op het prachtige ingesloten terras. Het eten was lekker, evenals de wijn en vriendelijke bediening.

Hilde
Reviewed on: 29/06/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Fijn terras, verzorgde omgeving Lekker gegeten ...

Fijn terras, verzorgde omgeving Lekker gegeten Organisatie vd gerechten liep wat mis en werd gecompenseerd door koffie/thee wat geapprecieerd werd

Lut
Reviewed on: 29/06/2019
Lut recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super mooie locatie, lekker eten en vriendelijk...

Super mooie locatie, lekker eten en vriendelijke bediening.

Guido
Reviewed on: 28/06/2019
Guido recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Toplocatie, fijne vriendelijke bediening. Overh...

Toplocatie, fijne vriendelijke bediening. Overheerlijk eten ! Proficiat.

Luc
Reviewed on: 25/06/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het systeem werk zeer goed en is duidelijk. Bij...

Het systeem werk zeer goed en is duidelijk. Bij aankomst stond ons tafeltje klaar en werden vriendelijk ontvangen.

Veerle
Reviewed on: 23/06/2019
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We bestelden filet pur en waren onthutst over...

We bestelden filet pur en waren onthutst over de portie, wat ons een 120g leek ipv de 200g dat ze op de kaart vermelden. Echt ondermaats. Steak tartare was ook niet wat het moest zijn. Kortom,zeer duur voor wat het is!

robert
Reviewed on: 23/06/2019
robert recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

op de eerste plaats omdat het eten (food) in...

op de eerste plaats omdat het eten (food) in orde was: mijn gerecht (tataki van tonijn ) was subliem ondanks de wel lange wachttijd wat vooral bij het dessert ( 2 glazen rode wijn met creme brulee) asls storend is ervaren maar het team heeft dit rechtgezet door de creme brulee die koud was niet aan te rekenen

Agnes
Reviewed on: 22/06/2019
Agnes recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

goede bediening en lekker eten...

goede bediening en lekker eten

anita
Reviewed on: 22/06/2019
anita recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Felicitaties aan de chef en uitermate vriendeli...

Felicitaties aan de chef en uitermate vriendelijke bediening : TOP !

WILLY
Reviewed on: 21/06/2019
WILLY recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Voorgerecht kaas en garnaal kroket was goed...

Voorgerecht kaas en garnaal kroket was goed behalve al die toespijzen en groenten die erbij getoverd werden. Mijn echtgenote vroeg tomaat crevettes, dit is de eerste keer dat ik zie dat dit met enkele kerstomaten geserveerd werd. De garnalen zaten verstopt in een massa groenten en hadden niet veel smaak. Ik had tartaar, die was veel te pikkant en was in een vloeibare saus gedompeld, niet heel lekker. Ook weeral een hoop rauwe groenten erbij. Neen niet onze genre. Ik vroeg een glas rode wijn (pinot noir) van het kasteel en kreeg als antwoord dat die er niet meer was en heb dan maar een Spaanse gekregen.Trouwens heb moeten vragen of ik een glas wijn kreeg want dit werd niet gevraagd (de juffrouw). De Aziatische kelner was heel sympatiek en heeft ons dan ook verder geholpen.

date score