Reviews for Wijnbistro De Victorie

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Ilse
Reviewed on: 15/07/2019
Ilse recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten en goede service! Goede prijs-kwali...

Lekker eten en goede service! Goede prijs-kwaliteitverhouding

Nienke
Reviewed on: 14/07/2019
Nienke recommends this restaurant for: Groups

Heel vriendelijke bediening, heerlijk eten!...

Heel vriendelijke bediening, heerlijk eten!

Vincent
Reviewed on: 12/07/2019
Vincent recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was lekker en bediening was ook echt...

Het eten was lekker en bediening was ook echt top!

Jeroen
Reviewed on: 09/07/2019
Jeroen recommends this restaurant for: Groups

Er werden verschillende fouten gemaakt: vlieg...

Er werden verschillende fouten gemaakt: vlieg in de salade, feta vergeten op vegetarische pasta. Dit is doorgegeven naar de keuken, maar er kwam geen reactie, boodschap of teken van erkenning. We waren verschoten van de prijs, de mocktail was overpriced, was ondergecompliceerd en maakte de start al slecht.

Karen
Reviewed on: 07/07/2019
Karen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker en verzorgd, vriendelijke bediening....

Lekker en verzorgd, vriendelijke bediening.

Francis
Reviewed on: 07/07/2019
Francis recommends this restaurant for: Groups, Kids

Wij hebben lekker gegeten in een aangenaam...

Wij hebben lekker gegeten in een aangenaam kader. De bediening verliep vlot en vriendelijk.

Jef
Reviewed on: 06/07/2019
Jef recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer goed maar we hadden liever on het restaura...

Zeer goed maar we hadden liever on het restaurant gegeten. We wisten niet dat er een verschil is want uw melding is: restaurant en wijnbistro, niet duidelijk of dit 1 of 2 is.

Patrick
Reviewed on: 01/07/2019
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was ok, mr niet echt WoWgeviel!! Niet echt...

Het was ok, mr niet echt WoWgeviel!! Niet echt verfijnt, presentatie vd borden is passez, ook dikwijls te veel, lompe cocktails (mega glas, ijs enz) Afruimen vd tafels gebeurt niet volgens de regels, iemand zoeken die hen begeleid!! Mooie locatie wel, ook

Koen
Reviewed on: 01/07/2019
Koen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Aangenaam kader, aangename bediening, lekker...

Aangenaam kader, aangename bediening, lekker eten, smaakvolle eigen wijnen, TOP!

Grietje
Reviewed on: 30/06/2019
Grietje recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer slechte service. Aperitiefhapjes kwamen...

Zeer slechte service. Aperitiefhapjes kwamen te laat Witte wijn was lauw. Verkeerde hoofdschotels. Brood te laat.

date score