Reviews for Bed Van Napoleon

68 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
68 reviews
date score
Magda En Yvan
Reviewed on: 04/08/2020
Magda En Yvan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke ontvangst en bediening, op je...

Vriendelijke ontvangst en bediening, op je wenken bediend. Heerlijke aperitief maison, heel lekkere tapas, cuisson van het vlees perfect, de rode huiswijn is een aanrader, met vakkundige uitleg bij de bestelling. Ook onze Nederlandse vrienden waren heel enthousiast! Wij komen er steeds graag terug!

Elke
Reviewed on: 03/08/2020
Elke recommends this restaurant for: Couples

Zeer vriendelijke bediening wat af en toe een...

Zeer vriendelijke bediening wat af en toe een babbeltje slaat en zorgt dat je niks te kort komt. Ook de inrichting van het gebouw en de tuin is zeer pittoresk en romantisch aangekleed. Bedankt voor de zeer aangename avond. Wij komen zeker terug!

Sartini
Reviewed on: 01/08/2020
Sartini recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Voortreffelijk gegeten!!...

Voortreffelijk gegeten!!

Geert
Reviewed on: 31/07/2020
Geert recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker eten, vriendelijke bediening, aange...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening, aangename tuin

Rita
Reviewed on: 21/07/2020
Rita recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Zalig, rustig zitten op terras Lekker eten,...

Zalig, rustig zitten op terras Lekker eten, goede, verse, kwaliteitsproducten. Vriendelijk , attent personeel Strikte corona maatregelen

Digna
Reviewed on: 18/07/2020
Digna recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Prachtige locatie. Super goede ontvangst. Vrien...

Prachtige locatie. Super goede ontvangst. Vriendelijke en warme bediening. Top gerechten. Gewoon af!

Patrick
Reviewed on: 16/07/2020
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Erg lekker eten, originele presentatie. Uitzond...

Erg lekker eten, originele presentatie. Uitzonderlijk interieur. Erg vriendelijk personeel! COVID maatregelen worden goed toegepast.

Dirk en Jolanda
Reviewed on: 11/07/2020
Dirk en Jolanda recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was heel lekker, fijne ontvangst....

Het eten was heel lekker, fijne ontvangst. Ik heb niet graag dat de hond naast te tafel komt staan. Bij reservatie staat dat je minstens 24u vooraf moet reserveren. Dat kan afschrikken om toch nog te proberen.

Marc
Reviewed on: 09/07/2020
Marc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke ontvangst, zowel de patron...

Zeer vriendelijke ontvangst, zowel de patron als het personeel zijn zeer vriendelijk en attent. Lekker en verzorgd eten, mooie locatie.Door het corona gebeuren is er een eerder beperkte kaart, maar des al niet te min is er voldoende keuze. Wel een beetje sneu dat er geen vis werd aangeboden bij de hoofdgerechten. Er liep een grote hond rond in het restaurant, bleek de hond van de patron te zijn. Toch wel een beetje eigenaardig, kan me best voorstellen dat er mensen zijn dewelke dit helemaal niet leuk vinden. Maar de ho,d was zeer rustig en stoorde ons uiteindelijk helemaal niet. Het Bed van Napoleon is zeker een aanrader, we komen zeker nog eens terug.

Koen
Reviewed on: 04/07/2020
Koen recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker gegeten zoals steeds! Graag tot...

Zeer lekker gegeten zoals steeds! Graag tot een volgende keer.

date score