Reviews for Het Genot Op Den Berg

50 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.1
50 reviews
date score
Marcel
Reviewed on: 15/07/2019
Marcel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij zijn samen met onze vrienden uitermate...

Wij zijn samen met onze vrienden uitermate tevreden en niet alleen over de mooie natuur, het zeer lekkere eten met liefde bereid, je kon de versheid van producten proeven. In alle rust konden we vanop het terras genieten van onze zeer geslaagde namiddag. Bedankt Pol en Yolande.

Stephanie
Reviewed on: 07/07/2019
Stephanie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooie tafel op terras. Zeer vriendelijke en...

Mooie tafel op terras. Zeer vriendelijke en attente bediening, zowel voor onszelf als voor onze kinderen! Ook heel lekker gegeten, met topproducten!

Koen
Reviewed on: 07/07/2019
Koen recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Toppie...

Toppie

Greta
Reviewed on: 07/07/2019
Greta recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Zeer beperkte kaart.Twee uur wachten op de...

Zeer beperkte kaart.Twee uur wachten op de hoofdschotel is héél erg lang = weinig professioneel. Als ik paling eet, verwacht ik voor 38€ dat het rivierpaling is en geen gekweekte soort. Positief: prachtige wijnkaart!

Jeanine
Reviewed on: 23/06/2019
Jeanine recommends this restaurant for: Couples

Voor het lekker eten en het prachtig uitzicht...

Voor het lekker eten en het prachtig uitzicht

chrisitane
Reviewed on: 09/06/2019
chrisitane recommends this restaurant for: Groups

Vriendelijk onthaal vlotte bediening, en het...

Vriendelijk onthaal vlotte bediening, en het eten heeft lekker gesmaakt .Echt een aanrader.tijdens de maaltijd kan man genieten van het uitzicht op onze mooie Vlaamse Ardennen Bedankt

Koen
Reviewed on: 01/06/2019
Koen recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het was, zoals steeds, perfect. Schitterende...

Het was, zoals steeds, perfect. Schitterende wijncombinaties bovendien.

Stefaan
Reviewed on: 31/05/2019
Stefaan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker Aanrader, 13 punten G&M Menu "inclusief...

Lekker Aanrader, 13 punten G&M Menu "inclusief aangepaste wijnen" genuttigd met drie personen. Lekkere hapjes met een correcte Kirr, Picon en een lekkere "Maison", een smakelijk aspergesoepje, voorgerecht; correcte asperges op Vlaamse wijze (eitjes heerlijk smeuig) , hoofdgerecht lamskroontje met groentjes en gratin dauphinois. Lamskroontje uitstekend gebakken, iets te weing gratin dauphinois... De hoofdschotel was vergezeld met een heerlijke rode wijn! Dit alles werd besloteen met een heerlijk desert; chocolademousse met hazelnootvulling. Tevreden over de vriendelijke bediening. Wat het uitzicht betreft: De Vlaamse Ardennen: het mooiste stukje ongerept Vlaanderen met zijn heuvels en velden...Prachtig... De prijs: correct. We komen hier nog terug... https://www.tripadvisor.be/ShowUserReviews-g3491979-d4149324-r677769026-Het_Genot_op_den_Berg_The_grill_on_the_Hill-Maarkedal_East_Flanders_Province.html#

Patrick
Reviewed on: 26/05/2019
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Excellent déjeuner et accueil chaleureux et...

Excellent déjeuner et accueil chaleureux et bienveillant.

date score