Reviews for Het Genot Op Den Berg

55 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
55 reviews
date score
Walter
Reviewed on: 22/07/2019
Walter recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Nogmaals dank voor het geslaagde feest. Iederee...

Nogmaals dank voor het geslaagde feest. Iedereen was super super te vrede en wij ook...want het was zee....eeer lekker !!!!

Herman
Reviewed on: 22/07/2019
Herman recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij hebben genoten van het lekkere eten, van...

Wij hebben genoten van het lekkere eten, van de fijne bediening, van het mooie terras en van het heerlijke uitzicht (panorama). Zeker voor herhaling vatbaar !

carine
Reviewed on: 21/07/2019
carine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel aangenaam kader, goede, vlotte bediening. ...

Heel aangenaam kader, goede, vlotte bediening. Het eten was zeer lekker. Het enige minpuntje vonden wij dat er weinig groenten werden geserveerd.

Philippe
Reviewed on: 21/07/2019
Philippe recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

gewoon HEERLIJK gegeten in een prachtig kader...

gewoon HEERLIJK gegeten in een prachtig kader met adembenemende uitzichten. Uitstekende service.

Mario
Reviewed on: 20/07/2019
Mario recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker eten met een prachtig uitzicht....

Lekker eten met een prachtig uitzicht.

Marcel
Reviewed on: 15/07/2019
Marcel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij zijn samen met onze vrienden uitermate...

Wij zijn samen met onze vrienden uitermate tevreden en niet alleen over de mooie natuur, het zeer lekkere eten met liefde bereid, je kon de versheid van producten proeven. In alle rust konden we vanop het terras genieten van onze zeer geslaagde namiddag. Bedankt Pol en Yolande.

Stephanie
Reviewed on: 07/07/2019
Stephanie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooie tafel op terras. Zeer vriendelijke en...

Mooie tafel op terras. Zeer vriendelijke en attente bediening, zowel voor onszelf als voor onze kinderen! Ook heel lekker gegeten, met topproducten!

Koen
Reviewed on: 07/07/2019
Koen recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Toppie...

Toppie

Greta
Reviewed on: 07/07/2019
Greta recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Zeer beperkte kaart.Twee uur wachten op de...

Zeer beperkte kaart.Twee uur wachten op de hoofdschotel is héél erg lang = weinig professioneel. Als ik paling eet, verwacht ik voor 38€ dat het rivierpaling is en geen gekweekte soort. Positief: prachtige wijnkaart!

Jeanine
Reviewed on: 23/06/2019
Jeanine recommends this restaurant for: Couples

Voor het lekker eten en het prachtig uitzicht...

Voor het lekker eten en het prachtig uitzicht

date score