Reviews for Het Genot Op Den Berg

137 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
137 reviews
date score
Marcel
Reviewed on: 17/10/2020
Marcel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

De vriendelijkheid bij aankomst. De service...

De vriendelijkheid bij aankomst. De service uitstekend en het eten was excellent. We komen nog!!!

Elsie
Reviewed on: 05/10/2020
Elsie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Twas lekker en genoeg vooral s avonds moet...

Twas lekker en genoeg vooral s avonds moet men geen grote hoeveelheden eten de servies ook niks op aan te merken we vonden het wel grappig aangezien we een paar minuten vroeger waren vonden we als we binnen kwamen niemand het was precies een spookrestaurent we hoorden of zagen niemand we zijn dan eens gaan piepen mijn man zat al in de keuken en dan hoorden we wat gestommel boven en plots kwam er dan wel iemand we hebben er dan eens goed om gelachen twas wel gezellig en knus precies in uw woonkamer

Martine
Reviewed on: 04/10/2020
Martine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke service en smaakvol eten!...

Vriendelijke service en smaakvol eten!

Rudy
Reviewed on: 04/10/2020
Rudy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij voelden ons direct thuis, gemoedelijk en...

Wij voelden ons direct thuis, gemoedelijk en in een mooi kader. Wij hadden wel graag wat meer keuzemenu's gezien doch het eten was heerlijk. Wijnen zijn wel hoog geprijsd!

Hubert
Reviewed on: 28/09/2020

Qualité Service Accueil Toujours too...

Qualité Service Accueil Toujours too

Theo
Reviewed on: 28/09/2020
Theo recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Waarom het restaurant bezoeken ? a. De mooie...

Waarom het restaurant bezoeken ? a. De mooie ligging van het restaurant in de Vlaamse Ardennen b. De gezelligheid van het interieur Reflectie: voor het respecteren van de Corona maatregelen kregen we een plaats op de zijkant. Hier was het minder gezellig tafelen maar uiteraard hadden we hiervoor begrip c. De gastronomie Aanbieding van een heerlijk diner met goede aangepaste wijnen.

Rudy
Reviewed on: 27/09/2020
Rudy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker eten, verzorgde...

Vriendelijke bediening, lekker eten, verzorgde presentatie en gezellig

Kris
Reviewed on: 26/09/2020
Kris recommends this restaurant for: Couples

heerlijk menu met pure smaken, mooi gepresentee...

heerlijk menu met pure smaken, mooi gepresenteerd en uitleg over de wijn met kennis van zaken ondanks de herfstregen toch nog mooi uitzicht

lutgarde
Reviewed on: 22/09/2020
lutgarde recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

lekker eten - mooi kader- vriendelijk rustig d...

lekker eten - mooi kader- vriendelijk rustig drank is wel prijzig

peter
Reviewed on: 21/09/2020
peter recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

prijs kwaliteit verhouding is niet correct....

prijs kwaliteit verhouding is niet correct. Amuses zijn niet zelf gemaakt, verder voorgerecht gerookte zalm, klassiek maar niet subliem, hoofdgerecht

date score