Reviews for Het Genot Op Den Berg

50 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.1
50 reviews
date score
Greta
Reviewed on: 07/07/2019
Greta recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Zeer beperkte kaart.Twee uur wachten op de...

Zeer beperkte kaart.Twee uur wachten op de hoofdschotel is héél erg lang = weinig professioneel. Als ik paling eet, verwacht ik voor 38€ dat het rivierpaling is en geen gekweekte soort. Positief: prachtige wijnkaart!

Hans
Reviewed on: 18/02/2019
Hans recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We zaten aan tafel om 12.45 uur met twee person...

We zaten aan tafel om 12.45 uur met twee personen. Enkele minuten later hadden we het Valentijnsmenu gekozen en kregen we ons aperitief. Het was een viergangenmenu en pas om 16.00 uur konden we afrekenen. Het eten was heel lekker maar vond dat we tussendoor te lang moesten wachten.

Jean Pierre
Reviewed on: 22/04/2019
Jean Pierre recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zoals altijd prima eten en tevens zoals altijd...

Zoals altijd prima eten en tevens zoals altijd verschrikkelijk onvriendelijke behandeling door de zaakvoerder. Wij ginger Er voor de vijfde keer in tien jaar, mits vriendelijk was dit minstens de tiende keer in vijf jaar.

August
Reviewed on: 02/11/2018
August recommends this restaurant for: Groups

Kader: Binnen 3 sterren - Buiten op terras...

Kader: Binnen 3 sterren - Buiten op terras 5 sterren

Stefaan
Reviewed on: 31/05/2019
Stefaan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker Aanrader, 13 punten G&M Menu "inclusief...

Lekker Aanrader, 13 punten G&M Menu "inclusief aangepaste wijnen" genuttigd met drie personen. Lekkere hapjes met een correcte Kirr, Picon en een lekkere "Maison", een smakelijk aspergesoepje, voorgerecht; correcte asperges op Vlaamse wijze (eitjes heerlijk smeuig) , hoofdgerecht lamskroontje met groentjes en gratin dauphinois. Lamskroontje uitstekend gebakken, iets te weing gratin dauphinois... De hoofdschotel was vergezeld met een heerlijke rode wijn! Dit alles werd besloteen met een heerlijk desert; chocolademousse met hazelnootvulling. Tevreden over de vriendelijke bediening. Wat het uitzicht betreft: De Vlaamse Ardennen: het mooiste stukje ongerept Vlaanderen met zijn heuvels en velden...Prachtig... De prijs: correct. We komen hier nog terug... https://www.tripadvisor.be/ShowUserReviews-g3491979-d4149324-r677769026-Het_Genot_op_den_Berg_The_grill_on_the_Hill-Maarkedal_East_Flanders_Province.html#

Sven
Reviewed on: 19/05/2019
Sven recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten , de drank de sfeer waren super...

Het eten , de drank de sfeer waren super

Marleen B.
Reviewed on: 15/05/2019
Marleen B. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gezellig, vlotte bediening en eten super lekker...

Gezellig, vlotte bediening en eten super lekker.

LUC
Reviewed on: 29/04/2019
LUC recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

goed onthaal. prijs/ kwaliteit ok....

goed onthaal. prijs/ kwaliteit ok.

Rudy D.
Reviewed on: 05/03/2019
Rudy D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker eten en gezellig interieur...

lekker eten en gezellig interieur

Michel
Reviewed on: 27/01/2019
Michel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

PRIJS/KWALITEIT...

PRIJS/KWALITEIT

date score