Reviews for Het Genot Op Den Berg

29 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
29 reviews
date score
Hans V.
Reviewed on: 18/02/2019
Hans V. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We zaten aan tafel om 12.45 uur met twee person...

We zaten aan tafel om 12.45 uur met twee personen. Enkele minuten later hadden we het Valentijnsmenu gekozen en kregen we ons aperitief. Het was een viergangenmenu en pas om 16.00 uur konden we afrekenen. Het eten was heel lekker maar vond dat we tussendoor te lang moesten wachten.

August
Reviewed on: 02/11/2018
August recommends this restaurant for: Groups

Kader: Binnen 3 sterren - Buiten op terras...

Kader: Binnen 3 sterren - Buiten op terras 5 sterren

Rudy D.
Reviewed on: 05/03/2019
Rudy D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker eten en gezellig interieur...

lekker eten en gezellig interieur

MICHEL B.
Reviewed on: 27/01/2019
MICHEL B. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

PRIJS/KWALITEIT...

PRIJS/KWALITEIT

Piet W.
Reviewed on: 19/11/2018
Piet W. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke ontvangst, mooi decor, lekker...

Vriendelijke ontvangst, mooi decor, lekker eten, zeker de wijnen niet te vergeten.

Monique B.
Reviewed on: 25/02/2019
Monique B. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hadden een schitterende dag (goed weer!)...

We hadden een schitterende dag (goed weer!) ook de ontvangst en het eten was goed. Als ik een opmerking mag maken is het volgende. We hadden graag een woordje uitleg over wat we precies aten. Verder zeer lekker gegeten, voldoende en geen lange wachttijden. Prima, een aanrader.

Jonas V.
Reviewed on: 01/02/2019
Jonas V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten Aangename bediening Mooie locatie...

Lekker eten Aangename bediening Mooie locatie

Kurt L.
Reviewed on: 01/12/2018
Kurt L. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was zeer goed. Prijs kwaliteit top. Ju...

Het eten was zeer goed. Prijs kwaliteit top. Juist spijtig dat er weinig volk is

Luc G.
Reviewed on: 01/12/2018
Luc G. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

alles perfect . Goed, gezellig , deskundig...

alles perfect . Goed, gezellig , deskundig ,goeie rapport qualité -prix en een uitzicht om van te dromen !

Jos
Reviewed on: 22/03/2019
Jos recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Een van de weinige restaurants waar de...

Een van de weinige restaurants waar de gerechten en de wijn op zeer hoog niveau staan. Het lijkt een eenvoudig menu kaart maar alle gerechten zijn excellent klaar gemaakt. Kalfszwezeriken , mooi krokant en heerlijk smaak. De beste oesters ooit.

date score