Reviews for Elckerlijc - Peter De Clercq

17 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
17 reviews
date score
werner
Reviewed on: 12/11/2017
werner recommends this restaurant for: Groups

smaakvol vlees op je bord

Het is niet echt het restaurant voor een tête a tête met je geliefde. Het kader is echter mooi en landelijk. Prijzen zijn niet goedkoop maar het is een ommetje waard om te genieten van een heerlijk stuk vlees.

Geert
Reviewed on: unknown

Niet tevreden

Dit restaurant is te commercieel geworden. Profiteert van de aandacht. Veel te duur voor wat je maar voorgeschoteld krijgt op je bord. Als je tijdens het eerste service komt wordt je zo snel mogelijk buiten gekuist omdat de mensen van de volgende service eraan komen. Pff gezellig is anders.

bracke
Reviewed on: unknown

Zeer goed ontvangen , personeel zeer vriendelij...

Zeer goed ontvangen , personeel zeer vriendelijk, lekker gegeten en genoegd met hoofdmenu ,zeker een aanrader voor wie goed kan eten. gaan zeker nog terug.

placeholder
Oswald
Reviewed on: unknown

Een zeer mooi grill restaurant op een mooie...

Een zeer mooi grill restaurant op een mooie lokatie gelegen, wel wat afgelegen. Zeer lekker gegeten voor een schappelijke prijs, we zaten wel juist aan de grill en het was er toch vrij warm. Het was ook enorm druk maar dit ondervond je niet aan de bediening, alles ging vlot. We komen er zeker nog terug, toch ook eens op een mooie namiddag komen want het ziet er op het terras wel leuk uit.

André
Reviewed on: unknown

Eerste bezoek ! Zaterdag 18 uur - geen reservat...

Eerste bezoek ! Zaterdag 18 uur - geen reservatie en volgeboekt ! toch wordt alles gedaan om nog 2 plaatsen vrij te maken - bravo voor ontvangst en dank u voor super lekker eten ! hier komt zeker een gevolg aan -

placeholder
smekens
Reviewed on: unknown

Zalig restaurant ! Schitterende BBQ-keuken,...

Zalig restaurant ! Schitterende BBQ-keuken, prachtige inrichting en zeer professionele, correcte en aangename bediening. EN daarenboven een weekmenu (keuze uit drie voorgerechten, drie hoodgerechten, dessert of koffie) aan 25 Euro! Prijs/kwaliteit ongezien! Wij komen ZEKER terug, en dat zal nog niet te lang duren! Zoals ze in de Michelin-gids zouden zeggen: "een omweg waard!!"

Filip
Reviewed on: unknown

Zeer lekker gegeten, zeer vriendelijk en correc...

Zeer lekker gegeten, zeer vriendelijk en correct personeel. Iets te druk om zeer gezellig te zijn mar toch goede indeling om een dergelijk groot aantal gasten te laten tafelen. Het betere grillrestaurant.

Bart
Reviewed on: unknown

Zeer lekker. Gezellig op het terras in de...

Zeer lekker. Gezellig op het terras in de zomer.

Marc
Reviewed on: unknown

Zeer lekker getafeld, vlotte en correcte bedien...

Zeer lekker getafeld, vlotte en correcte bediening en een heerlijke whisky kaart als afsluiter van een zeer geslaagde eetavond. Voor herhaling vatbaar...

Florence
Reviewed on: unknown

Tout était impeccable dans cet établissement....

Tout était impeccable dans cet établissement. La qualité des produits, l’ambiance et le service. A se lécher les doigts, je recommande vivement. Nous, on y retourne en novembre!

date score