Reviews for Passade

1435 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
1435 reviews
date score
Johan
Reviewed on: 18/03/2019
Johan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

vriendelijke bediening en het eten was super...

vriendelijke bediening en het eten was super lekker

Dirk
Reviewed on: 18/03/2019
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellig, prima bediening en heel lekker eten...

Gezellig, prima bediening en heel lekker eten dat zeer mooi gepresenteerd wordt. Een echte aanrader ! extra-tje wat de gastvrijheid typeert: De Whisky sour (niet op de kaart) was perfect gemaakt, met eiwit, zoals het hoort ;-) !

Brenda
Reviewed on: 17/03/2019
Brenda recommends this restaurant for: Gastronomy

Lekker eten, goede en vriendelijke service,...

Lekker eten, goede en vriendelijke service, mooie setting

Patrick
Reviewed on: 16/03/2019
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Aangenaam kader en vlotte bediening...

Aangenaam kader en vlotte bediening

Karin
Reviewed on: 15/03/2019
Karin recommends this restaurant for: Price/quality

Mooie sitting, voldoende menukeuze, vlotte...

Mooie sitting, voldoende menukeuze, vlotte bediening en zeer belangrijk; er werd genoeg tijd gelaten tussen het hoofdgerecht en de vraag of er een dessert gewenst werd. We hadden de intentie om voor een dessert te gaan maar ons hoofdgerecht was zoveel dat er geen plaats meer was voor zoetigheid! Dat was eenbeetje jammer!

Albert
Reviewed on: 15/03/2019
Albert recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

alles was naar wens...

alles was naar wens

Katrien
Reviewed on: 11/03/2019
Katrien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Het personeel was supervriendelijk en behulpzaa...

Het personeel was supervriendelijk en behulpzaam wat betreft het zoeken naar een vegan schotel. Ik kreeg zelfs een aangepaste amuse. Het eten was heel lekker en toch wel origineler dan ik gewoon ben van een vegan keuken. De sfeer in het restaurant is warm en gezellig.

Emmy
Reviewed on: 08/03/2019
Emmy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Mijn slaatje warme geitenkaas met spekjes was,...

Mijn slaatje warme geitenkaas met spekjes was, in tegenstelling tot vorige maand, heel klein uitgevallen ! Ik heb dit ook laten weten en er werd verder niets mee gedaan. Ik vrees dat ik de laatste geitenkaas had gekregen ....Echt jammer, want ik had er me echt op verheugd. Vorige keer werd ik wel rijkelijk bediend. Deze keer was het een gerantsoeneerde portie... Zonde van mijn centjes ! :(

Koen
Reviewed on: 08/03/2019

Deze lang moeten wachten....

Deze lang moeten wachten.

date score