Gemeenteplein 5 1861 WOLVERTEM
Review score
7.8 Based on 17 reviews
Service
Quality
Atmosphere
17 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Dominique

Delivieux

Nous y allons très régulièrement et sommes toujours enchantés des délicieux repas et suggestions proposées. Nous n'avons jamais été déçu. De plus très beau cadre style africain et service impeccable. Le seul petit bémol est l'aquarium avec homards dans le Resto. À conseiller

Sophie

Duur en teleurstellend eten

Duur eten, frieten zijn niet doorbakken, rundsvlees is oud/hard. Interieur is mooi ingericht, baas is niet zo vriendelijk.

JP

Une Belle Découverte

Une superbe brasserie ou nourriture qualité et service ne font qu'un

Stefaan

goed tafelen voor een matige prijs

Positief: veel keuze uit diverse nationaliteiten; degelijke keuken; niet duur. Negatief: veel lawaai. Foutje: 2e fles wijn werd niet geproefd.

jean pierre

borden mogen warmer zijn bij bebdiening

maaltijden zijn goed -presentatie van gerechten kan beter - een broodje zou welkom zijn een klein karafje water ook ,,,

Ann

Lekker en gezellig

Lekker eten(wel jammer dat er maar 1 soort vis in vispannetje zat, buiten een klein garnaaltje en inktvisje..) Gezellige sfeer.

Kurt

Knap en gezellig interieur, degelijk eten,...

Knap en gezellig interieur, degelijk eten, maar soms is het lang wachten ..

Vanessa

Je vindt andere gerechten op de kaart dan in...

Je vindt andere gerechten op de kaart dan in een Belgisch restaurant. De wok-gerechten zijn een aanrader. De decoratie past goed in het concept en geeft een gezellige sfeer. Is een praatcafé waar ik graag naartoe ga!

Pieter

Zeer mooi etablissement, alleen spijtig dat...

Zeer mooi etablissement, alleen spijtig dat men het gevoel heeft in een refter te dineren, de zaalruimte wordt zeker optimaal gebruikt!! Om je buikje rond te eten neem je best eerst een voorgerecht. Als je een entre-cote besteld verwacht je toch een stukje vlees op je bord, maar dit was echter een teleurstelling toen ik een lapje vlees van misschien nog geen 160gram voorgeschoteld kreeg (+twee blaadjes veldsla en schijfje tomaat). Toen er daar een opmerking over kwam leek dit heel normaal te zijn.. en dit voor 17euro. Pluspunt; de béarnaise is vers en lekker.. Toen we de rekening vroegen leek die ook niet te kloppen, onze dranken waren stuk voor stuk dubbel aangerekend. Ons zie je er zeker niet méér terug!!!!

Sophie

Super gezellig, zeer vriendelijk en heel lekker...

Super gezellig, zeer vriendelijk en heel lekker. Ook niet duur en hun huiswijn zowel wit als rood smaakt echt goed. Ben daar al een paar keer geweest en ik keer zeker nog een paar keer terug.

All reviews of this restaurant