Reviews for Tduvelke

145 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
145 reviews
date score
Didier
Reviewed on: 26/11/2018
Didier recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy

Wij haden daar een verjaardagsfeestje voor...

Wij haden daar een verjaardagsfeestje voor de 90ste verjaardag van ons ma alles was perfect!

Natasja
Reviewed on: 24/11/2018
Natasja recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Toen we binnenkwamen was het zeer koud in het...

Toen we binnenkwamen was het zeer koud in het restaurant wat al direct een domper zet op de gezelligheid .Ons werd aangeraden om naast de chauffage plaats te nemen maar dat ging enkel over het gedacht want ze stond lauw . Nadien kregen we 3 hapjes waarvan een soepje dat lauw was ipv warm , en een scampi diabolique die ijskoud uit de frigo geserveerd werd . Een koude scampi is echt niet lekker . Aan een knabbel vooraf geen gebrek maar brood hebben we helaas niet gezien . Het eten in het algemeen was geen hoogvlieger , de frietjes en de bearnaise was lekker . We hadden er naar uitgekeken omdat de zoon 16 werd en wilden een gezellige avond plannen met lekker eten . Conclusie over gans de lijn , vriendelijke bediening maar heel matige keuken .

Veerle
Reviewed on: 19/11/2018
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijk, correcte bediening, superlekker...

Vriendelijk, correcte bediening, superlekker eten ,betaalbaar,gezellig,het was zeer aangenaam vertoeven

hendrik
Reviewed on: 19/11/2018
hendrik recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was zéér lekker. De service was evenee...

Het eten was zéér lekker. De service was eveneens in orde en het zaaltje was zéér aangenaam en rustig. Zeker voor herhaling vatbaar.

conny
Reviewed on: 12/11/2018
conny recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

De vis van de dag is steeds aan aanrader ;-)...

De vis van de dag is steeds aan aanrader ;-) Spijtig dat de muziek niet aangepast is aan de stijl van het etablissement... rustige muziek zou aangenaam zijn

carl
Reviewed on: 29/10/2018
carl recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

de muziek (harde boenkmuziek) paste niet; enig...

de muziek (harde boenkmuziek) paste niet; enig minpuntje Bediening top Eten correct en heel mooi afgewerkt

Luc
Reviewed on: 28/10/2018
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vlotte service, vriendelijke bediening en voora...

vlotte service, vriendelijke bediening en vooral lekker gegeten.

Ingrid
Reviewed on: 27/10/2018
Ingrid recommends this restaurant for: Gastronomy

Heel lekkere keuken...

Heel lekkere keuken

anne v.
Reviewed on: 15/10/2018
anne v. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was heel lekker en verzorgd. Het perso...

Het eten was heel lekker en verzorgd. Het personeel was heel attent en vriendelijk. We kregen ook 3 lekkere hapjes van de chef bij het aperitief bovenop het lekkers dat daarvoor al op de tafel was gezet (ansjovisjes en versgemaakte humus) Alles was vers gemaakt, ook de fritjes, mayo,... Gaan zeker nog terug

Herwig
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 15/10/2018
Herwig recommends this restaurant for: Groups, Kids

Heel vriendelijke ontvangst en bediening . Zeer...

Heel vriendelijke ontvangst en bediening . Zeer lekker diner .

date score