Reviews for De Lindenhoeve

10 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
10 reviews
date score
Hilde
Reviewed on: 14/04/2018

Reservatie om 21.00 uur maar tafel niet vrij....

Zeker geen 2e shift tafel aanvaarden. Weinig tegemoetkomend. Heeft onze avond wel wat verpest.

placeholder
Vanessa
Reviewed on: unknown

Lekker...

Hier heeft men een uitgebreide kaart met verschillende seizoensgebonden suggesties. We hebben hier lekker gegeten en de bediening was ook heel vriendelijk. Wij hadden wel de pech dat er een grote groep van +/- 30 personen zat op de avond dat wij er gaan eten zijn, wat maakte dat het er heel rumoerig was. Misschien heb je dat anders niet...

Kaat
Reviewed on: unknown

aanrader

toppie!

Bram
Reviewed on: unknown

Laten we beginnen met het slechte: wij hadde...

Laten we beginnen met het slechte: wij hadden een Chablis 2009 besteld, toen die gebracht werd merkten we dat die helaas jong smaakte, hij was van 2011. Ik betreurde dat men dit niet op voorhand zei of geen correcte kaart maakt. De 'madame' ter plaatste vroeg of er iets scheelde toen ze mij zag kijken waarop ik het feit uitlegde. Haar antwoord was kort: heb je liever een ouderen misschien!?' En ze liep weg zonder meer. Dit zijn geen doeningen, bovendien zou de dame voor haar eigen goed, beter een andere job zoeken als ze zich zo gefrustreerd voelt. Maar er is alle reden, behalve dat ene feit, om te geloven dat dit restaurant van al lang bestaat... het decor is prachtig, gezellig en authentiek gerestaureerd. De bediening - behalve van madme - verliep ook vriendelijk en de kok serveert uitstekend werk!

Diane
Reviewed on: unknown

Gezellige brasserie 'op den buiten'. Vriendel...

Gezellige brasserie 'op den buiten'. Vriendelijke service en verzorgde schotels. Wij vinden het aangenamer in het binnengebouw dan in de veranda, waar je dan weer wel een mooi uitzicht hebt op de Brabantse kouters.

Karine
Reviewed on: unknown

Uiterst verzorgd ! Aangename sfeer, uitstekend...

Uiterst verzorgd ! Aangename sfeer, uitstekend eten en vooral heel vriendelijk !

Michel
Reviewed on: unknown

Mooi interieur. Aangename bediening. Ligt niet...

Mooi interieur. Aangename bediening. Ligt niet echt op de weg naar ergens, maar is een ommetoer zeker en vast waard. Best naartoe gaan met de grote honger, want het zijn serieuze porties en zeer lekker. Bovendien geen overdreven prijzen.

Christophe
Reviewed on: unknown

Reeds meermaals naartoe geweest en steeds goed...

Reeds meermaals naartoe geweest en steeds goed bediend geweest en lekker gegeten. Zeer gezellig om met de partner naartoe te gaan. Zeer vriendelijk personeel.

bart
Reviewed on: unknown

aangename familiezaak, kindvriendelijk, gekend...

aangename familiezaak, kindvriendelijk, gekend voor zijn houtskoolgrill specialiteiten (vooral de ribbetjes) en leuke site met fiets en wandelroutes (www.lindenhoeve.be)

sylvie
Reviewed on: unknown

Très bonne cuisine variée à prix modiques....

Très bonne cuisine variée à prix modiques. Réputé pour ses ribbekes à volonté ! Personnel sympa et accueillant, parlant volontiers en français.

date score