Reviews for Vlass

10 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.1
10 reviews
date score
Kaat
Reviewed on: unknown

heerlijk genieten

Niets op aan te merken. Ze zijn zeker een ster waard. Alles tot de puntjes verzorgd, van de eerste minuut tot de laatste. eten is voortreffelijk !!!!

olivier
Reviewed on: unknown

Belle expérience!

Cuisine très raffinée. Excellente initiative que ces petites dégustations apéritives. Atmosphère agréable, intime... Service prévenant. Le prix est assez conséquent mais conforme à la qualité proposée. Nous y retournerons certainement!

Gérard
Reviewed on: unknown

Fine Cuisine

Très classe comme service. Très belle présentation des plats et très fine cuisine. En plus un vin assorti avec chaque plat.

Dirk
Reviewed on: unknown

Genoten van een lekkere lunch

Van de amuse tot het dessert oog en smaak strelend. De koffie met uitgebreide keuze pralines om van te smullen. Na de lunch deze keer kijk ik al uit naar het menu de volgende keer.

Piet
Reviewed on: unknown

Over te doen

Super leker. Prima bediening. Niet goedkoop maar correcte prijs voor wat we geserveerd kregen.

jacques
Reviewed on: unknown

klasse restaurant

alles was oke eten was heerlik en bediening was uitstekend

Marcel
Reviewed on: unknown

Zeer mooie en gezellige inrichting. Service...

Zeer mooie en gezellige inrichting. Service zoals het hoort. Mooie presentatie der gerechten, originele combinaties en erg lekkere garnituren. Prijzen in verhouding.

Johan
Reviewed on: unknown

Dit weekend nog eens naar de Vlaschaard geweest...

Dit weekend nog eens naar de Vlaschaard geweest en er het menuutje uitgeprobeerd. Een lekker wachthapje, gevolgd door een lekker soepje. De korst van de garnaalkroketten was naar mijn smaak iets te hard, maar dit werd goedgemaakt door de prima bereide kabeljauw, de heerlijke chocolademousse en de rijkelijk door zoetigheden begeleide koffie, ook inbegrepen in het menu. Een prima prijs/kwaliteitsverhouding en een verzorgde, efficiente en vriendelijke bediening. Ik heb nog steeds het vermoeden dat er van onze tweede fles een deel bij de tafel naast ons is beland, maar ik gun hun het voordeel van de twijfel.

Stéphanie
Reviewed on: unknown

J'ai passé un merveilleux moment dans ce restau...

J'ai passé un merveilleux moment dans ce restaurant de qualité. Si les produits sont d'une fraîcheur absolues, la façon de les cuisiner l'est tout autant. N'oubliez pas de réserver pour être sur de pouvoir y manger.

werner
Reviewed on: unknown

We hebben hier a la carte gegeten en daar was...

We hebben hier a la carte gegeten en daar was niets op aan te merken. Minpunt is dat het restaurant te klein is voor de tafels die in deze zaak staan zodat je het gevoel hebt met vreemde mensen aan tafel te zitten.

date score