Reviews for De Lekpot

19 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
19 reviews
date score
STEPHANE
Reviewed on: 07/09/2019
STEPHANE recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zoals wij op restaurant willen gaan. Zeer zeer...

We hebben ons op tripadvisor gebaseerd om De Lekpot uit te kiezen. We hebben ons niet vergist. Prachtig kader met onze complimenten aan de inrichter ervan. Super vriendelijk personeel en... zeer lekker gegeten. Garnaal salade voor mijn vrouw en vispannetje voor mij. Nog niet veel zo een hoop garnalen op een bord gezien en ikzelf ben een goede eter maar heb echt moeten mijn uiterste best doen om alles op te krijgen. Een aanrader zou ik zeggen.

Marc
Reviewed on: 31/05/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ontvangst - bediening - kwaliteit - prijs was...

Ontvangst - bediening - kwaliteit - prijs was zoals we verwacht hadden. Gewoon "super".

Steven
Reviewed on: 31/05/2019
Steven recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten met een vriendelijke en vlotte...

Lekker gegeten met een vriendelijke en vlotte bediening...

Joke
Reviewed on: 20/05/2019
Joke recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke bediening, lekker eten, mooi resta...

Vriendelijke bediening, lekker eten, mooi restaurant.

Luc
Reviewed on: 18/05/2019
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Correcte ontvangst en lekker eten!...

Correcte ontvangst en lekker eten!

Bjorn
Reviewed on: 03/05/2019
Bjorn recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Alles top! (Kind)Vriendelijk, lekker gegeten!...

Alles top! (Kind)Vriendelijk, lekker gegeten!

Tom
Reviewed on: 03/05/2019
Tom recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Gezellig interieur, vlotte bediening en smakeli...

Gezellig interieur, vlotte bediening en smakelijke gerechten.

Rudy
Reviewed on: 02/05/2019
Rudy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Wij zijn tevreden. Daarom hebben we al drietal...

Wij zijn tevreden. Daarom hebben we al drietal keer gereserveerd.. Het moet niet extra duur te zijn om goed te zijn

Franky M.
Reviewed on: 23/04/2019
Franky M. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

mooi kader, lekker eten, vriendelijke bediening...

mooi kader, lekker eten, vriendelijke bediening, correcte prijs

Hans
Reviewed on: 21/04/2019
Hans recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke en snelle bediening! Zeer attent...

Vriendelijke en snelle bediening! Zeer attent voor het kindje dat bij ons was (een gratis ijsje als traktatie). En niet onbelangrijk : zeer lekker gegeten! Wij blijven fan en komen zeker met veel plezier terug !

date score