We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Budget
€€€
Closing days
Monday, Tuesday, Saturday noon
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 19 reviews
Service
Quality
Atmosphere
19 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Kristof
Reviewed on: unknown
Kristof recommends this restaurant for: Gastronomy

Lekker eten in een kader zonder sfeer

We hebben absoluut lekker gegeten in dit restaurant. Een prima kok en een geïnspireerde keuken. Maar er klopt duidelijk iets niet in het verhaal van dit restaurant. De sfeer in het restaurant is niet hetgeen wat je van dit type restaurant verwacht. Het restaurant baadt in veel te veel licht waardoor alle intimiteit verdwijnt, ook de tafelschikking is verre van ideaal en draagt niet bij tot de juiste sfeer. De sfeer van het restaurant is deze van een huiskamer waar je een aantal tafels inzet, een theelichtje op tafel zet en een paar schilderijen/foto's aan de muur hangt. Voor de rest wordt weinig moeite gedaan om hier iets sfeervols te maken. Eerlijk gezegd, wij snappen dit niet. En al dat lekkere eten ten spijt. Hier moet eens goed nagedacht worden over hoe de sfeer in je restaurant een lekker diner al dan niet meer of minder laat smaken. In ons geval, helaas het laatste, want na bijna 4 uur tafelen hadden we het toch wel gehad. Laatste klein detail: op een gegeven moment viel de achtergrondmuziek gewoon uit voor een minuut of 10...pijnlijk detail vinden we dit, dit bevestigt onze stelling: oog voor detail en sfeer ontbreekt in dit restaurant.

luc
Reviewed on: unknown

mooie ervaring

Voor de eerste keer hier naar toe geweest. We namen het discovery menu, 65 Euro glaasje champagne - water - wijn inbegrepen. Hiervoor kregen we : 2 lekkere aperitiefhapjes, 2 hoofdgerechtjes, 1 dessert. Alles werd zeer smaakvol opgediend door de chef-kok. Minpuntje was wel de zeer harde zeste citroensmaak bij het tongetje. Groot pluspunt : zeer lekkere wijnen van topklasse. Ook top : de heel vriendelijke en aangename bediening van de chef-kok zelf. Prijs/kwaliteit is het ok. Is wel vrij klein interieur met zo'n 24 plaatsen, de ligging zelf is ook niets speciaals.

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

En jawel, ook wij mochten genieten van een...

En jawel, ook wij mochten genieten van een exquise 6-gangen maaltijd met aangepaste wijnen. Geen goedkope zondagmiddag, maar wel ongelooflijk lekker in een prachtig interieur en zonder de hoogdravendheid van la grande chique. Bovendien waren de 6 gangen perfect qua samenstelling en hoeveelheid zodat je zeer tevreden, maar zonder overladen maag huiswaarts kunt keren, wetende dat je een subliem staaltje van chefs kunnen mocht proeven.

Jurgen
Reviewed on: unknown

Stond al zo lang op ons verlanglijstje maar...

Stond al zo lang op ons verlanglijstje maar waren er nog niet geraakt. Wij waren heel erg onder de indruk, deze keuken is dan ook helemaal onze smaak met zijn Japanse invloeden. Hierbij werden ook nog eens prachtige wijnen geserveerd wat ons deed besluiten dat dit het beste restaurant is dat we ooit bezochten. We gaan zeker terug want dit willen we bevestigd zien.

yssingeaux
Reviewed on: unknown

Ben hier ook gana eten met een Bongobon, Tinek...

Ben hier ook gana eten met een Bongobon, Tineke. maar ik geef nooit 10en, das voor familie, vlugtevredenen of bestemd voor Michelinsterren. Soit. het interieur klopt niet met het Californisch plaatje, de gerechten des te meer. Prijs/kwaliteit is wèl een 10 waard. De gastvrouw doet het welliswaar op haar sloefkes maar is een onvolprezen sommelier, amai. Extra glaasjes ter proeving, inclusief encyclopedische kennis. Heel veel extraatjes voor en tussen en na de gerechten. Een aanrader voor de Genste happy-few.

vincent
Reviewed on: unknown

overheerlijk gegeten ! spijtig dat het buitent...

overheerlijk gegeten ! spijtig dat het buitenterras deprimerend overkomt de vrouw des huize of zee-sletsen ( foei ! )

Tineke
Reviewed on: unknown

Via een "Bongo Gastronomie" zijn we gaan eten...

Via een "Bongo Gastronomie" zijn we gaan eten bij Lotus Root. Wàt een verrassing! Wàt een originele stijl!!! Nooit eerder heb ik zo gevarieerd en zo overheerlijk gegeten! Je kunt er nooit à la carte gaan eten, er zijn enkel menu's. Persoonlijk vind ik dit de perfecte regeling, want zo heb je steeds seizoensproducten, en wordt alles vers bereid. Het was een unieke belevenis en ik ga er zeker nog terug. Perfecte bediening, Perfecte wijn bij elk gerecht, Perfecte gerechten!

Daniel
Reviewed on: unknown

Een aarzelend begin: 20 minuten wachten voorale...

Een aarzelend begin: 20 minuten wachten vooraleer de vrouw deze huizes ons de nodige aandacht schonk. Maar toen... was het volop genieten van een vijfgangemenu met aangepaste (Californische) wijnen. Veel smaken, veel kleuren en geuren... allemaal top. Ook de wijnen, overigens (dit herinnert mij eraan om eens na te vragen waar een aantal van die wijnen te koop zijn). Het interieur is sober, mist wat uitstraling en gezelligheid. Niettemin een aanrader!

Tom
Reviewed on: unknown

Verrassend anders! Een heerlijk pallet van...

Verrassend anders! Een heerlijk pallet van smaken en lekkere Californische wijnen, zeker een aanrader voor wie kiest voor een persoonlijke touch!

jan
Reviewed on: unknown

Uitmuntende keuken. fijn, verrassend,persoonli...

Uitmuntende keuken. fijn, verrassend,persoonlijk vriendelijke bediening tip:ga voor de aangepaste wijnen!

All reviews of this restaurant