Reviews for 't Aards Paradijs

269 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.3
269 reviews
date score
Marleen
Reviewed on: 17/06/2019
Marleen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer tevreden, ten eerste voor de verfijnde...

Zeer tevreden, ten eerste voor de verfijnde keuken! Maar ook omdat we heel vriendelijk onthaald werden, heel veel uitleg kregen. We mochten de tijd nemen die we nodig hadden, we werden niets opgedrongen. In tegendeel, een onderdeeltje van de menu was niet zo ons ding (lamsvlees) en werd zonder problemen vervangen door een mals stukje kalfsvlees. Een aanrader om eens zalig te genieten en je te laten verwennen! Wij komen wel terug.

Eric
Reviewed on: 16/06/2019
Eric recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We zijn reeds meerdere keren komen eten en...

We zijn reeds meerdere keren komen eten en telkens worden we weer aangenaam verrast, zowel door de gerechtjes, de bijpassende wijn én de zeer elegante vlotte bediening. Met allergieën en intoleranties wordt zeer vlot rekening gehouden en alle gerechten worden perfect aangepast.

Rudi
Reviewed on: 16/06/2019
Rudi recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Absolute topkeuken in een uitermate aangenaam...

Absolute topkeuken in een uitermate aangenaam kader met bijzonder vriendelijke bediening. Een culinair feest!

Patrick
Reviewed on: 10/06/2019
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

zeer mooie locatie, vlotte vriendelijke bedieni...

zeer mooie locatie, vlotte vriendelijke bediening, en super lekker gegeten klaargemaakt door een topkok Lieven Lootens. een aanrader voor iedereen!!!

Daniel
Reviewed on: 10/06/2019
Daniel recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Superlekker eten in een heel mooie sfeervolle...

Superlekker eten in een heel mooie sfeervolle omkadering.

Georges
Reviewed on: 10/06/2019
Georges recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Over het eten en de bediening geen klachten....

Over het eten en de bediening geen klachten. Alleen 24€ voor het water vinden we er ver over. In vele delen van de wereld wordt het water gratis geserveerd. We hadden via internet gereserveerd, bleek dat niet gekend te zijn in het restaurant.

Elke
Reviewed on: 03/06/2019
Elke recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Gezellig, romantisch, lekker en verfijnd eten,...

Gezellig, romantisch, lekker en verfijnd eten, vlotte en vriendelijke bediening

Jos
Reviewed on: 03/06/2019
Jos recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer lekker, verfijnd en creatief voedsel in...

Zeer lekker, verfijnd en creatief voedsel in een mooi kader en met een perfecte, tevens charmante, bediening.

Johny
Reviewed on: 02/06/2019
Johny recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker eten in een super gezellig kader....

Heel lekker eten in een super gezellig kader.

GUID0
Reviewed on: 26/05/2019
GUID0 recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het groentemenu was een zeer aangename, verrass...

Het groentemenu was een zeer aangename, verrassende ontdekking. Heerlijk gegeten in een lekker lentezonnetje in de mooie tuin.

date score