Reviews for In Den Doorn

231 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
231 reviews
date score
Nico B.
Reviewed on: unknown

De bediening was niet altijd even vriendelijk....

De bediening was niet altijd even vriendelijk. Ik begrijp dat het tijdens drukke momenten soms moeilijk is om iedereen naar zij wenken te bedienen, doch komt het alles behalve professioneel over wanneer de klant abrupt onderbroken wordt bij het stellen van een eenvoudige vraag zoals 'mag ik de dessertkaart nog even a.u.b.?'. Als gevolg van een ontgoochelde reactie van de klant wordt de dessertkaart dan maar op de tafel 'gegooid'. I am not amused....

nadia
Reviewed on: unknown

Saignant steak gevraagd en blue (koud) gekregen...

Saignant steak gevraagd en blue (koud) gekregen

Jan
Reviewed on: 30/06/2017
Jan recommends this restaurant for: Groups

Is niets meer dan een dagschotelrestaurant...

Is niets meer dan een dagschotelrestaurant en daarvoor zijn de prijzen vooral van de vis véél te duur. De zeetong was amper iets groter en dikker dan een slibtongetje. Er werd niet eens gevraagd of er nog wat frietjes moesten zijn en op mijn vraag om de glazen wijn nog eens bij te vullen kreeg ik een zéér onbeleefde reactie. Totaal misplaatse ironische familiariteit. "ik zal de ijsemmer wat dichter zetten dan kan u het vervolgens zelf doen" Plus nog enkele uitspraken waarvan mijn tafelgenoot ook vond dat het " er over" was. Het was niet mijn eerste bezoek maar dàt heb ik er nooit gehad.

marie-louise
Reviewed on: 05/07/2018

omdat ik geen bezoek gereserveerd had en dus...

omdat ik geen bezoek gereserveerd had en dus niet geweest ben.

Jan
Reviewed on: 18/04/2017
Jan recommends this restaurant for: Couples

Reservatie online gemaakt (bevestigingsmail...

Reservatie online gemaakt (bevestigingsmail ontvangen) voor maandag 17 april '17 (Paasmaandag) maar stonden voor een gesloten deur, Den Doorn was gesloten !!!

Katrien
Reviewed on: 18/04/2017
Katrien recommends this restaurant for: Groups

Het restaurant was gesloten en we stonden voor...

Het restaurant was gesloten en we stonden voor een gesloten deur.

Dirk
Reviewed on: 11/05/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups

Lang moeten wachten op eten. Norse bediening....

Lang moeten wachten op eten. Norse bediening. Glimlachen en vriendelijkheid kost niks

marc v.
Reviewed on: 08/03/2019
marc v. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Geen tijd genoeg gekregen om te kiezen de ober...

Geen tijd genoeg gekregen om te kiezen de ober wees naar zijn horloge al zeggende dat we snel moesten kiezen

Jonathan
Reviewed on: 15/07/2018
Jonathan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Kwaliteit van het eten kon beter, slaatje was...

Kwaliteit van het eten kon beter, slaatje was net niet verlept, steak kon veel malser en was net iets te ver gebakken. Pepersaus kon ook beter. Veel te lopend en weinig peper te bespeuren. Personeel was ok maar kon wat vriendelijker. Ook in tussentijd eens komen vragen of alles inorde is had gemogen. Jammer, ik wou hier al lang eens komen maar al bij al toch niet wat ik had verwacht.

David
Reviewed on: 07/08/2017
David recommends this restaurant for: Couples

Niks tevreden, heel duur voor weinig kwaliteit....

Niks tevreden, heel duur voor weinig kwaliteit. Zijn er al enkele keren geweest maar verslechtert met de keer. Stond Mojito op de kaart als zomer drank en men wou hem niet maken.. te druk. Wanneer kan je deze dan wel drinken na 23u dan hadden ze wel tijd!!! als het een zomerproduct is,maak er dan tijd voor of zet al iets klaar op voorhand, ook heel opdringerig glas was nog niet leeg of ze stonden er al voor iets anders. Dit was de laatste keer!

date score