Reviews for Bistro Salvatore

7 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
6.9
7 reviews
date score
martine w.
martine w.recommends this restaurant for:
Reviewed on 11/02/2017

Je trouve le cadre de ce restaurant sympathique...

Je trouve le cadre de ce restaurant sympathique, le service est très bon(souriant, à l'écoute de la clientèle, temps d'attente correct, bon qualité/prix) Ce restaurant m'a été recommandé par un collègue de travail et je n'hésite pas à mon tour d'en parler autour de moi. Lors de mes "escapades" à Ostende, je ne manquerai pas d'y faire un petit break. Je conseille de réserver.

Bruno v.
Reviewed on 10/07/2016

Vriendelijk onthaal. Vlotte bediening. Lekker...

Vriendelijk onthaal. Vlotte bediening. Lekker eten.

placeholder
AnitaDebruyne
Anitarecommends this restaurant for:
Reviewed on 09/03/2016

een hèèl gezellig intereur super vriendelijke...

een hèèl gezellig intereur super vriendelijke bediening..en de gerechten zijn allemaal bereid met verse producten en dat proef je..ben er al meerdere malen geweest en telkens lekker gegeten..ook hun dessertjes mogen er zijn vooral de zelf gebakken taartjes..overheerlijk ..een echte aanrader voor vie van italiaans houdt..

placeholder
glenncelis
glennrecommends this restaurant for:
Reviewed on 05/03/2016

Een echte aanrader!

Begonnen met een heerlijke carpaccio (volgens mijn vrouwtje zelfs de beste die ze al gegeten heeft), gevolgd door een lekkere pizza. Alles is hier huisbereid en vers en dat proef je! Ook de bediening is hier supervriendelijk! De eerste keer dat we hier geweest zijn maar zeker niet de laatste keer. Voor iedereen een aanrader die houdt van de Italiaanse keuken!

DriesVermeulen
Driesrecommends this restaurant for:

Pastaparadijs

Een keur aan excellente pastaschotels bereid met verse producten (zelfs de scampi's hebben hier nog niet de binnenkant van een diepvries gezien !), dàt is de grote troef van deze eenvoudig maar aangenaam ingerichte Italiaanse bistro. De kwaliteit was altijd al goed maar vroeger moest je hier soms lang wachten, zeker tijdens de middagspits, een enkele keer tot wel 45 minuten voor een al bij al toch wel eenvoudige pizza ! De recente overname maakt echter een heel groot verschil. De beide overigens zeer attractieve Italiaanse gastheren betoveren niet alleen hun vrouwelijke klanten met de vanzelfsprekende charme van hun land van herkomst (geen nood, ze spreken net zo vloeiend Vlaams...) en schotelen je binnen de kortste keren de heerlijkste authentieke schotels voor. Zowel de pasta's als pizza's zijn top en bovendien ook nog eens zéér democratisch geprijsd. Een absolute aanrader voor de bevrediging van alle zintuigen !

date score