Reviews for Blaffetuurken

348 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
348 reviews
date score
Danielle
Reviewed on: 26/09/2020
Danielle recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie...

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooie zaak.

johan
Reviewed on: 21/09/2020
johan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

reeds verschillende malen daar geweest was...

reeds verschillende malen daar geweest was nu meer dan jaar geleden maar nog steeds smakelijke gerechten en vriendelijke bediening hopelijk kunnen we nog een tijdje langsgaan

Ann
Reviewed on: 04/09/2020
Ann recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Ik hou van het gezellige interieur, de vriende...

Ik hou van het gezellige interieur, de vriendelijke service en uiteraard van het lekkere eten ! Een aanrader !

William
Reviewed on: 01/09/2020
William recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Excellente nourriture. Cadre soigné et cosi....

Excellente nourriture. Cadre soigné et cosi. Calme et confortable. Service très personnel.

dirk
Reviewed on: 06/07/2020
dirk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

LEKKERE VIS EN ZEER GOEDE WIJN...

LEKKERE VIS EN ZEER GOEDE WIJN

Van Mele
Reviewed on: 23/02/2020
Van Mele recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Gewoon fantastisch, altijd weer super om hier...

Gewoon fantastisch, altijd weer super om hier te komen eten! Jan en JP verwennen hun gasten alsof het hun beste vrienden zijn en eigenlijk..... zijn ze dat ook! Great food mixt with great people!

Nicole
Reviewed on: 22/12/2019
Nicole recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was zo als altijd heel lekker zeer mooi...

Het was zo als altijd heel lekker zeer mooi vernieuwd aanrader

Magda
Reviewed on: 21/12/2019
Magda recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

lekker eten , vlotte bediening op een rustig...

lekker eten , vlotte bediening op een rustig tempo. gezellig restaurant!

Arlette
Reviewed on: 17/12/2019
Arlette recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekker...

vriendelijk onthaal en bediening, zeer lekker menu. Blij dat we nog vier jaar de gelegenheid hebben om met vrienden en familie bij Jo en Jean-Pierre aan tafel te schuiven in 't Blaffetuurken. Thanks xxx

Sonja
Reviewed on: 02/12/2019
Sonja recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

In een zeer mooi kader werden we met de grootst...

In een zeer mooi kader werden we met de grootste zorgen bediend. Op de borden werden verse produkten gedresseerd, een feest voor onze smaakpapillen, heerlijk genieten !

date score