Reviews for De Vlasblomme

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
8 reviews
date score
placeholder
Christof
Reviewed on: unknown
Christof recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten onder de kerktoren van Oosterzele.

Wij hebben lekker genoten van deze ontdekking in Oosterzele. Eerlijke prijs voor een lekker menu, met wijn inbegrepen die voldoende werd bijgevuld. Ondanks een volle zaal verliep alles vlot.

wim
Reviewed on: unknown

wist niet dat het op zondagavond 1 enkel menu...

wist niet dat het op zondagavond 1 enkel menu was, maar was top ! en scherp geprijsd (35 e all in), we komen terug voor a la carte te eten, top !

dirk
Reviewed on: unknown

Het menu: de "culinaire wandeling" was een...

Het menu: de "culinaire wandeling" was een echte "culinaire ontdekking".Ondanks een bomvolle zaal toch een vlotte en stijlvolle bediening. Met dank aan de chef, zijn lieve gastvrouw en personeel. Zeker de moeite waard om terug te keren naar het verre Oosterzele.

Goedele
Reviewed on: unknown

Net op tijd om nog net enkel de lunch te mogen...

Net op tijd om nog net enkel de lunch te mogen bestellen..... Een niet hartelijk onthaal maar wel lekker en verzorgd eten. De onvriendelijkheid van de gastvrouw zal me echter niet direct doen terugkomen.

Luce
Reviewed on: unknown

Luce ( 36 ) 17/11/2005 Na een selectie uit...

Luce ( 36 ) 17/11/2005 Na een selectie uit het magazine "Look-out Oost-Vlaanderen" kwamen bij wij uit in het dorp van Oosterzele. In de schaduw van de St.-Gandulfuskerk lacht een karaktervol restaurant u toe. Een prachtig interieur ingericht met zin voor smaak, zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter van het restaurant. We ontvouwden onze servetten voor het verrassende Carlo Blanche Menu en inderdaad een (h)eerlijk menu geserveerd door goed opgeleid personeel. We lieten ons de culinaire geneugten van Carlos welbevallen onder de vriendelijke bediening van echtgenote Sandra. (63576) Dirk en Luce

Luce
Reviewed on: unknown

Na een selectie uit het magazine "Look-out...

Na een selectie uit het magazine "Look-out Oost-Vlaanderen" kwamen bij wij uit in het dorp van Oosterzele. In de schaduw van de St.-Gandulfuskerk lacht een karaktervol restaurant ons toe. Een prachtig interieur ingericht met zin voor smaak, zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter van het restaurant. We ontvouwden onze servetten voor het verrassende Carlo Blanche Menu en inderdaad een (h)eerlijk menu geserveerd door goed opgeleid personeel. We lieten ons de culinaire geneugten van Carlos welbevallen onder de vriendelijke bediening van echtgenote Sandra.

Myriam
Reviewed on: unknown

het eten was heel lekker, gezellig ingericht...

het eten was heel lekker, gezellig ingericht en zeer vriendelijke bediening zeker voor herhaling vatbaar

chris
Reviewed on: unknown

In een totaal vernieuwd interieur hebben wij...

In een totaal vernieuwd interieur hebben wij genoten van het degustatiemenu. Er is een gezellige warme sfeer en de kok weet zijn gasten te verwennen op een uitermate creatieve manier! Een aanrader voor wie houdt van prijs/kwaliteit. Bedankt voor het aperitief!

date score