Reviews for Laurel En Hardy

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
6 reviews
date score
placeholder
Giusi
Reviewed on: 13/02/2019
Giusi recommends this restaurant for: Couples

Helaas een zeer teleurstellende ervaring!

Gekozen voor het 4-gangenmenu, waarbij we aangaven dat 2 personen geen vis lusten. Dit was geen probleem. De vis zou vervangen worden door eendenborst en lever. Na heerlijk gegeten te hebben, kwamen we aan bij het dessert. 1 persoon uit de groep vroeg naar de mogelijkheden van een kaasplankje i.p.v. het standaard-dessert. Dit kon voor een supplement van €10 bovenop de menukosten. Wij vonden dit vrij prijzig, maar soit, voor een goede kaasplank hadden we dit wel over. Helaas viel dit flink tegen. De kaasplank bestond uit 3 kleine stukjes kaas en wat Brussels beschuit. We kregen geen uitleg over de kazen en misten ook wat fruit, jam/stroop of een stukje notenbrood. Na dit aangegeven te hebben bij de dame in de bediening kregen we alsnog uitleg over de kazen. We hebben gezegd dat we €10 wel erg veel geld vonden voor deze kaasplank en dat we wat elementen misten. De dame bracht de kaasplank terug naar de chef en toen we deze weer terug kregen, was dit de identieke kaasplank, maar nu met enkele stukken ingelegde gember erbij. Na weer aangegeven te hebben dat dit nog steeds niet voldeed aan onze wensen, kwam de chef erbij en schoot deze volledig uit zijn slof. Er werd van alles bijgehaald, tot “we hebben jullie ook geen supplement gerekend voor het vlees” (dat dit nodig was stond nergens vermeld en is ook niet aangegeven door de bediening). Daarna pakte de chef de kaasplank, smeet deze de keuken in en gooide het rolluik naar beneden. Let wel, van de kaasplank hadden we überhaupt niks gegeten, echter bij het afrekenen zagen we dat de kaasplank nog steeds op de rekening stond. Bij het aangeven hiervan vond de chef het ook nog eens nodig om een €10-biljet uit de kassa te halen en deze naar ons toe te gooien. Al met al een zeer teleurstellend einde van een gezellige avond met lekker eten. De chef kan maar beter in zijn keuken blijven en geen sociale interacties aangaan. Dit ging zijn vermogen duidelijk te boven. Wij zullen hier niet meer terugkeren.

placeholder
Patrick
Reviewed on: 19/12/2017
Patrick recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Culinair hoogstaand in mooi creatief kader

Heerlijke keuken, klassiek klinkende gerechten in verrassende, creatieve en frisse bereidingen, vlotte professionele ontvangst en bediening, interessante “wijn-passage”, superb zelf gemaakt ijs, de beste koffie die ik op restaurant al dronk.

Fabienne
Reviewed on: unknown

zeer aangenaam, dank u...

zeer aangenaam, dank u

Anna
Reviewed on: unknown

Lovely atmosphere, great food. Always like...

Lovely atmosphere, great food. Always like to go there when there's space!

sandy
Reviewed on: unknown

Ik kan enkel bevestigen wat mn 'eet-collega'...

Ik kan enkel bevestigen wat mn 'eet-collega' hierboven vermeldt. De beperkte kaart en de hoge kwaliteit doen vermoeden dat alles zo vers mogelijk wordt klaargemaakt. Een super-aanrader!

De Meyst
Reviewed on: unknown

Ons eerste bezoek aan Laurel en Hardy was een...

Ons eerste bezoek aan Laurel en Hardy was een echte meevaller. De menukaart is eerder beperkt maar wat op je bord verschijnt is een echte streling voor het oog en de tong. Heel verzorgd, heel lekker en een hele vriendelijke en vlotte bediening. Prijs - kwaliteit een echte aanrader.

date score