Reviews for Spaans Dak

67 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.1
67 reviews
date score
ward
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 10/10/2019
ward recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker. Mooi. Aangename ontvangst. Een heel...

Lekker. Mooi. Aangename ontvangst. Een heel bijzondere ervaring!

Sarah
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 07/10/2019
Sarah recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Van begin tot einde genoten! De gerechtjes...

Van begin tot einde genoten! De gerechtjes zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen!

Laura
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 07/10/2019
Laura recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Super ontvangst en tijdens de hele lunch ontzet...

Super ontvangst en tijdens de hele lunch ontzettend verwend, prachtig restaurant... subliem!

Jasper
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 06/10/2019
Jasper recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vlotte bediening. Zeer lekker eten...

Zeer vlotte bediening. Zeer lekker eten

Jelle
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 03/10/2019
Jelle recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Aangenaam en vriendelijk personeel, zeer lekker...

Aangenaam en vriendelijk personeel, zeer lekker en verzorgd eten

simon
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 03/10/2019
simon recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Kwaliteit eten en snelheid van service...

Kwaliteit eten en snelheid van service

Reine
This review is written after a reservation for the JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Reviewed on: 03/10/2019
Reine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten binnen een heel mooi kader en ook...

Lekker eten binnen een heel mooi kader en ook de bediening is super. We hebben een zeer fijne avond beleefd!

placeholder
Ingrid
Reviewed on: 07/11/2017
Ingrid recommends this restaurant for: Couples

laat me leven...m'n vriend

De Boomerang... De boomerang van een special gerecht... Leidde me naar jouw wereld... Verrukt door de verschillende smaken... Een streling op de tong... Een aangename omgeving... Een koppel zwanen... Een klasse service... Om u tegen te zeggen... Ik heb er van genoten... Zo'n verrukkelijke maaltijd.. Dat is topniveau... Ik heb de smaken gedeeld... Bezoek je IRIS WEISS... Kom je bij mijn gedichten... Licht en liefde wereldwijd gedeeld... Met veel liefde geschreven... Minderbedeelde te helpen... Graag sponsering via Facebook... Met licht en liefde... IRIS WEISS

placeholder
Jasper
Reviewed on: unknown

Klassieke keuken in een prachtige omgeving

We waren hier op zaterdag, en hadden gelukkig gereserveerd, want het restaurant zat afgeladen vol. Zeer mooi gebouw in een prachtige bosrijke omgeving. Bediening was ok, maar volgens mij hadden ze het een beetje te druk. Klassieke keuken, lekker en smaakvol. Prijzen van de wijn vond ik wel wat overdreven.

placeholder
michel
Reviewed on: unknown

Uitstekende Prijs/Kwaliteit, op naar een sterre...

Op een zondagmiddag, na een stevige wandeling in het bos, terug eens naar het Spaans Dak afgezakt. Parking voor de deur, erg vriendelijk en professioneel onthaal, het mooie nieuwe meubilair valt onmiddellijk op en mee. De baas & z'n zonen zien het zitten, geloven er duidelijk in. Het menu genomen. Een aanrader van begin tot einde. Vlotte presentatie, jonge, kundige sommelier, mooie bediening, je waant je in een sterrenresto. Zeker als je er de hartige service, het gul bijschenken van de wijn, de lichte rekening en alle hapjes voor, tijdens en na bijtelt. De chef heeft zijn vroegere "spiellerei" met buisjes, schuimpjes en sponsjes nog niet helemaal afgeleerd, doch nu zie je de essentie op je bord; als er al eens een sponsje of buisje bijkomt heeft het een toegevoegde waarde.Tevens wordt er goed ingekocht: het vlees en de vis waren van erg goede kwaliteit. Prachtig eetservies, mooie glazen. En het resto zat afgeladen vol, zo hebben we het graag. Hoort nu al thuis in de Bib Gourmand. En heeft alles in de startblokken om voor een sterretje te gaan. Dank om de prijs niet door het Dak te laten gaan in de komende jaren!

date score