Reviews for Vers Namur

367 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.1
367 reviews
date score
pascale
Reviewed on: 17/02/2019
pascale recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker gegeten. vlotte, vriendelijke bedie...

Heel lekker gegeten. vlotte, vriendelijke bediening. Heel lekker menu. We komen zeker terug!

KAREL
Reviewed on: 16/02/2019
KAREL recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

ZEER LEKKER GEGETEN. ENKEL HAPJES BIJ HET APERI...

ZEER LEKKER GEGETEN. ENKEL HAPJES BIJ HET APERITIEF WAREN VERGETEN. INTERIEUR EN SERVICE WAREN FIJN.

Hans M.
Reviewed on: 16/02/2019
Hans M. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We vonden het super lekker, toch hadden we...

We vonden het super lekker, toch hadden we een minpuntje dat ze bij ons op ons valentijnmenu bij de hoofdschotel de truffel zijn vergeten, bij onze buren naast ons aan tafel zijn ze het wel komen raspen, daardoor hadden we het natuurlijk opgemerkt.

Kristien V.
Reviewed on: 16/02/2019
Kristien V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was verrassend lekker. Originele combinati...

Het was verrassend lekker. Originele combinaties. Ik ga zeker nog eens terug.

René
Reviewed on: 15/02/2019
René recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Uitstekend en verrassend Valentijns menu....

Uitstekend en verrassend Valentijns menu.

jean g.
Reviewed on: 15/02/2019
jean g. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Uitstekende luch met zeer verse oesters en...

Uitstekende luch met zeer verse oesters en fijn bereide skrei! Omwille van de drukte op de middag duurde de bediening van het hoofdgerecht evenwel iets langer; dit doet echter niets af aan de vriendelijke bediening.

Leda
Reviewed on: 15/02/2019
Leda recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Bediening is super vriendelijk. Eten was heerli...

Bediening is super vriendelijk. Eten was heerlijk en locatie is gemakkelijk qua parking

Dieter T.
Reviewed on: 14/02/2019
Dieter T. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening,...

Lekker eten, vriendelijke en vlotte bediening, een vaste waarde voor het Haasrode research park.

Evy
Reviewed on: 10/02/2019
Evy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke en vlotte bediening...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening

Tim V.
Reviewed on: 10/02/2019
Tim V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het was heel lekker en mooi gepresenteerd eten!...

Het was heel lekker en mooi gepresenteerd eten! Ook de bediening was vriendelijk en vlot. Kortom tof en gezellig tafelen voor een redelijke prijs.

date score