Reviews for Resto Jejo

206 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.4
206 reviews
date score
Lieve
Reviewed on: 11/02/2019
Lieve recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Gerechten, drank zeker ok. Goede prijs kwalitei...

Gerechten, drank zeker ok. Goede prijs kwaliteit verhouding. Min punt : Soms iets te lange wachttijden tussen gerechten.

Stephanie V.
Reviewed on: 09/02/2019

Zeer...

Zeer

Johan T.
Reviewed on: 08/02/2019
Johan T. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Rustige en aangename omgeving en bediening....

Rustige en aangename omgeving en bediening. Verfijnde keuken met excellente wijntjes. Een van de betere restaurants in het Pajottenland. We keren zeker terug!

Koen S.
Reviewed on: 04/02/2019
Koen S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

fijne keuken met oog voor passende smaken en...

fijne keuken met oog voor passende smaken en prima wijntjes een aanrader !!

Aljosja
Reviewed on: 27/01/2019
Aljosja recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We hadden onpaar geboekt met 9 personen , en...

We hadden onpaar geboekt met 9 personen , en bij aankomst zaten we aan een grote ronde tafelwat zeer leuk was zo zat er niemand op een hoek. De service was top en goed gepresenteerd.

Michel
Reviewed on: 21/01/2019

Goede ontvangst, uitstekend eten en lekkere...

Goede ontvangst, uitstekend eten en lekkere wijnen. De ganse familie was opgetogen. Mvg, Michel

Willy
Reviewed on: 20/01/2019
Willy recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Beste Heidi en Christophe, De hele bende was...

Beste Heidi en Christophe, De hele bende was voor de zoveelste keer erg opgetogen over de culinaire hoogstandjes van Heidi en de daarbij horende wijnkeuze van Christophe ! Komt daarbij de gezelligheid die jullie weten te creëren ! Ook een pluim voor alle andere activiteiten die jullie organiseren. De slechte kameroete !

Toon H.
Reviewed on: 13/01/2019
Toon H. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Zeer warme ontvangst en heel lekker gegeten....

Zeer warme ontvangst en heel lekker gegeten. Top!

Paul
Reviewed on: 12/01/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Top restaurant!...

Top restaurant!

Myriam
Reviewed on: 15/12/2018
Myriam recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Telkens weer worden we aangenaam verrast. Top...

Telkens weer worden we aangenaam verrast. Top op alle niveaus: menu, gerechten, wijnen... puur genot!

date score