Reviews for Passage

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
6 reviews
date score
glenn
Reviewed on: unknown

Mooi en goed

Dit restaurant heeft iets voor elke periode: in de winter een leuke, moderne inrichting en in de zomer een mooi, verzorgd tuinterras! Maar het belangrijkste is het goede eten (verse frieten, verse hamburger, ...) met een vlotte en vriendelijke bediening. Ook kinderen zijn van harte welkom. Een aanrader!

placeholder
Filip
Reviewed on: unknown
Filip recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Correct

perfecte organisatie ondanks de drukke avond proficiat

Christophe
Reviewed on: unknown

Vandaag voor de eerste maal geweest. Niks negat...

Vandaag voor de eerste maal geweest. Niks negatief. Mooie moderne omkadering in een rustige sfeer. Echt iets anders voor onze omgeving. Prijs/kwaliteit 100 % OK. Personeel bekwaam, kennis van zaken en vriendelijk. Gezinnen met kinderen zullen er zeker (toch in de lente/zomer) hun gading vinden : mooie tuin, terras, speeltoestellen, stadspark voor een tussendoorwandeling in de nabije (enkele stappen) omgeving. Zeker een aanrader.

Alexander
Reviewed on: unknown

altijd even lekker en verzorgt proficiat aan...

altijd even lekker en verzorgt proficiat aan de chef en personeel

Johan
Reviewed on: unknown

Vriendelijke bediening. De gastvrouw straalt...

Vriendelijke bediening. De gastvrouw straalt positieve geest uit. Een beetje futuristische sfeer. Zeer lekker gegeten. Verzorgde menu. Wat in het bord lag was zijn geld waard.

Gregory
Reviewed on: unknown

+++Zeer vlotte bediening+++ Gerechten: lekke...

+++Zeer vlotte bediening+++ Gerechten: lekker en verzorgde gerechten met een creatieve toets voor een goede prijs. +++Goede menu samenstellingen+++ zaal: verzorgde en moderne uitstraling (moderne = iets kouder gevoel en iets minder gezellige belichting) Vriendelijke en sympatieke gastvrouw. in de zomer goed vertroeven in de tuin. 3 maal bezocht.

date score