Reviews for De Tuinkamer

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
6 reviews
date score
Pieter
Reviewed on: unknown

Toffe sfeer, lekker gegeten, hoewel het voorger...

Toffe sfeer, lekker gegeten, hoewel het voorgerecht wat klein uitviel. Lekkere wijnen, ingeschonken door een zeer competente sommelier.

Kathleen
Reviewed on: unknown

Fantastisch Restaurant met vriendelijke bedieni...

Fantastisch Restaurant met vriendelijke bediening en geweldig eten. Een super ervaring die voor herhaling vatbaar is

Gudrun & James
Reviewed on: unknown

Heerlijk gegeten in de Tuinkamer... We hadden...

Heerlijk gegeten in de Tuinkamer... We hadden gisteren wat te vieren en dit is de ideale plek hiervoor ;-). Ze zijn hun Michelin-ster meer dan waard. Toch wel een aantal spijtige minpuntjes; de zetels waren op de armleuningen tot op de draad verleten, meerdere bordjes waarin de overheerlijke "amuses" geserveerd werden waren stuk, ze waren allemaal van een andere "reeks" en pasten vervolgens niet echt bij elkaar. De aangepaste wijnen zijn zeer lekker maar worden maar een half glas ingeschonken en niet meer bijgevuld. Het budget +/-40 euro, hierboven vermeld, is niet geldig tijdens het week-end ;-( Dan moet je voor een menu meer dan het dubbele rekenen... We werden er wel heel goed onthaald, dit maakt de spijtige minpuntjes dan weer een beetje goed. Een aanrader (reken voor een menu voor 2 pers. met wijntjes in ergens rond de 260 Euro).

placeholder
Evi
Reviewed on: unknown

Absoluut voortreffelijk!...

Absoluut voortreffelijk!

Dave
Reviewed on: unknown

wat een prachtige ervaring - warme ontvangst,...

wat een prachtige ervaring - warme ontvangst, prachtig terras. voortreffelijk gegeten,begeleid door lekkere wijntjes . top van'tbegin tot einde . hier is het echt genieten.

Ralf
Reviewed on: unknown

Een wonderbaarlijke ervaring. Alles is absoluut...

Een wonderbaarlijke ervaring. Alles is absoluut af, van de ontvangst tot de bediening, en de heerlijke creaties op je bord. Blijven voortdoen !

date score