Reviews for Hof Ter Zielbeek

1113 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
1113 reviews
date score
Jacqueline
Reviewed on: 20/05/2019
Jacqueline recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Het eten was heel lekker en de bediening was...

Het eten was heel lekker en de bediening was enorm goed . Het was de eerste keer voor mij , dat ik bij jullie kwam , maar kom zeker terug. Personeel was uiterst beleefd . Eerste klas !!!!!!!

Jim
Reviewed on: 19/05/2019
Jim recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Bediening top en supervriendelijk. Eten is...

Bediening top en supervriendelijk. Eten is super rn origineel. Locatie en kader is prachtig

Marc
Reviewed on: 19/05/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke en efficiënte bediening ondanks...

Vriendelijke en efficiënte bediening ondanks de drukke avond. Smakelijk gegeten in een mooi kader.

MIREILLE
Reviewed on: 18/05/2019
MIREILLE recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening en super lekker...

Zeer vriendelijke bediening en super lekker gegeten

ivo v.
Reviewed on: 16/05/2019
ivo v. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het voorgerecht (kaas en rivierkreeftenkrokette...

Het voorgerecht (kaas en rivierkreeftenkroketten) was uitstekend, de rest helemaal niet. De parelhoen had geen smaak en de erbij horende groenten (ajuin) pasten niet bij het gerecht, de steak was OK, maar geen groenten die naam waardig. Samenvattend: teleurstellend.

Lut
Reviewed on: 16/05/2019
Lut recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Super vriendelijk! Zeer vlotte bediening! ...

Super vriendelijk! Zeer vlotte bediening! We waren met 6 en bestelden 5 verschillende gerechten en nog werden we snel bediend! Iedereen vond het lekker. Mooie locatie! Binnen mooi, gezellig, en sfeervol. Door het mooie weer buiten op terras gegeten. Ook gezellig.Zeker een aanrader, ook wanneer je dit wil combineren met musical 40-45. Ze informeerden bij het binnenkomen al of we naar de musical gingen zodat ze hier rekening mee konden houden. We waren iets later gearriveerd door de file maar we hebben op 't gemak kunnen aperetieven en eten. Bij een volgend bezoek aan een musical komen we zeker terug!

Jan
Reviewed on: 13/05/2019
Jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten. Vriendelijke en vlotte bediening....

Lekker eten. Vriendelijke en vlotte bediening. Mooie inrichting van het restaurant. Redelijke prijzen.

Katleen C.
Reviewed on: 13/05/2019
Katleen C. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijk,vlot,lekker....

Vriendelijk,vlot,lekker.

Schilders
Reviewed on: 13/05/2019
Schilders recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles was heel lekker en in orde...

Alles was heel lekker en in orde

date score