Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday evening, Tuesday evening, Wednesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Sofie
Reviewed on: unknown
Sofie recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Super

Zeer vlotte en vriendelijke bediening. Zeer lekker!!!!!!

Kris
Reviewed on: unknown
Kris recommends this restaurant for: Couples, Kids

Een gemiste kans

Een gemiste kans want met dergelijk Resto-days menu overtuigt men niet potentiële nieuwe klanten voor de langere termijn. We hebben als gezin meerdere en lekkerder borden zien passeren naar andere tafels. Het menu was gemiddeld goed maar niet wooow! Eerder gewone amuses bij het aperitief. Van de terrrine van zeebaars waren we geen echte favoriet. Het hoofdgerecht was terug vis (kabeljauw) met risotto maar dit was van hoger niveau dan gemiddeld. Gelukkig kwam er een goede afsluiter met het dessert. De sabayon met fruit was heerlijk maar bevatte enkel aardbeien. Geen koffie meer gedronken. Misschien moet de uitbater zijn menu herzien, iets meer vragen of kleinere porties maar zijn betere gerechten overwegen om nieuwe klanten te werven.

olivier
Reviewed on: unknown

Ons bezoek aan de Oude Notelaar was een culinai...

Ons bezoek aan de Oude Notelaar was een culinair festijn. degustatie-menu : 5 verschillende gerechten, die ieder voor zich met, kwalitatief hoogwaardige ingredienten en veel vakkundige zorg waren samengesteld. Wij hebben het als een uitzonderlijke verwennerij ervaren. Ook de soepelheid waarmee de organisatie van de avond verliep was uitzonderlijk. Grote klasse. We komen er graag op terug.

olivier
Reviewed on: unknown

Zalig genieten in een sfeervol interieur van...

Zalig genieten in een sfeervol interieur van fantastisch lekkere en verse gerechten .Iedere keer weer een warme ontvangst, geen enkele moeite is te veel. Zonder twijfel een van de betere restaurants: prima bediening, lekker eten, gezellige sfeer. Probeer zeker het cote à l'os menu . Zelden geziene gezelligheid Prijs - kwaliteit : ZEER GOED

Fried'l
Reviewed on: unknown

het eten is er fijn! het personeel is vriendel...

het eten is er fijn! het personeel is vriendelijk en zeer bekwaam!

Timothy
Reviewed on: unknown

Het maandmenu is er echt super! Zijn er al...

Het maandmenu is er echt super! Zijn er al meermaals gaan eten en telkens heel tevreden. De bediening is er ook supervriendelijk. Een echte aanrader!

rita
Reviewed on: unknown

HALLO wIJ ZIJN MET 8PERSONEN KOMEN ETEN WAARON...

HALLO wIJ ZIJN MET 8PERSONEN KOMEN ETEN WAARONDER DE ONTHAALMOEKE VAN SANDERKE;HET ETEN WAS FANTASTISCH.VRIENDELIJKK ONTHAAL,SCHILDERACHTIGE BORDEN KORTOM EEN AANRADER VOOR IEDEREEN!!!!!!

All reviews of this restaurant