Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday, Wednesday, Saturday noon
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
nadine
Reviewed on: unknown

We zijn er al een paar keer geweest. Niets...

We zijn er al een paar keer geweest. Niets te zeggen over de kwaliteit maar de wachttijden waren telkens te lang. Ondanks maagproblemen wilde Ik toch mee gaan voor de gezelschap. Een bord gandaham als voorgerecht werd me geweigerd en ik werd verplicht het als hoofdgerecht te nemen : 10 sneden en 6 stukken meloen !!!! Smakelijk !!!!! Maar het moeilijkst te verteren was de rekening : 35 euro om 10 sneedjes gewone gandaham op en bord te leggen EEN SCHANDE !!!!!

placeholder
Frank Wauters
0 Favorites
Reviewed on  29/10/2016

Beste, Bedankt voor uw beoordeling, alhoewel we liever iets positiever werden voorgesteld. Inderdaad vragen wij aan onze klanten om minstens een hoofdgerecht te bestellen voor de volwassenen. Wij serveren wel "uitgebreidere" voorgerechten als hoofdgerecht, wat we bij jullie gedaan hebben. Wat wij niet doen is €35.00 vragen voor 10 dunne sneetjes Gandaham. Wat wij wel doen is 10 kleine sneetjes ( ipv van 5 in voorgerecht) samen met 1/2 Cavaillon ( in partjes gesneden) geven voor de prijs van €23.00 ( voorgerecht is dit €18.50 ). Gelieve uw rekening eens te checken, want de prijs die u opgeeft, is de prijs van uw wijn. Als u ons beoordeelt, wees dan tenminste eerlijk. Mvg. De Wingerd

placeholder
Ruth
Reviewed on: unknown

Top!

Zijn hier al een paar keer geweest en altijd top!

Nick
Reviewed on: unknown

Eten was uitstekend maar de wachttijden blijven...

Eten was uitstekend maar de wachttijden blijven een probleem. Als je in goed gezelschap verkeerd valt dit mee... Top ober !! - Geen kindergerechten in resto gede

Christel
Reviewed on: unknown

Wij hadden het menu genomen en het was lekker,...

Wij hadden het menu genomen en het was lekker, maar de cuisson van het vlees was "à point" ipv "saignant" en de moelleux had te lang in de oven gestaan, maar het meest storend was de wachttijden tussen de verschillende gangen. Naar het laatste toe, hebben we gewoon aan de ober naar ons eten gevraagd. Spijtig, want dit zet een domper op alles. Wel een aanrader is hun Champagne, zeer lekker en prijzig.

Petra
Reviewed on: unknown

Ik heb dit restaurant tweemaal bezocht en ik...

Ik heb dit restaurant tweemaal bezocht en ik ga er zeker nog teruggaan. Goede bediening, een gevarieerde kaart, ruime porties en heel lekkere desserts! Een aanrader!

Riet
Reviewed on: unknown

Een restaurant dat zeker aan te raden is. ...

Een restaurant dat zeker aan te raden is. Wij gaan er regelmatig heen. De menu is zeker aan te raden. Alles met veel zorg klaargemaakt en heel vriendelijk onthaal.

tom
Reviewed on: unknown

Gaan er al jaren. Beste waar men kan eten in...

Gaan er al jaren. Beste waar men kan eten in de streek van Ninove menu's ook altijd dik in orde en in de zomer kan men buiten eten...echt goed.

Greta
Reviewed on: unknown

Wij zijn er een paar weken uitstekend gaan...

Wij zijn er een paar weken uitstekend gaan eten, nl. het maandmenu. Vanavond gaan wij opnieuw terug om te genieten van het lekkere wildmenu, dat ongetwijfeld opnieuw super zal zijn.

Katja
Reviewed on: unknown

We zijn er zondag gaan eten en hebben het maand...

We zijn er zondag gaan eten en hebben het maandmenu genomen (vis en zeevruchten). Het is lang geleden dat ik nog zo lekker gegeten heb. Heel mooi kader en bijzonder vriendelijk personeel. Een echte aanrader!

nena
Reviewed on: unknown

Dhr. Wouters verrast mij steeds door zijn origi...

Dhr. Wouters verrast mij steeds door zijn originele menu's met seizoensingrediênten. Je komt hier terecht in een rustig kader, waar je hetzij voor een gezellige tête-à-tête hetzij voor een familiefeest terecht kan. Een deel van het restaurant kan zelfs "afgehuurd" worden om eerst gezellig te tafelen en daarna verder te feesten. Prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Ik hoop op een nog lange carriere !!

All reviews of this restaurant