Reviews for Pastorale

270 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
9.0
270 reviews
date score
sergevan camp
sergerecommends this restaurant for:
Reviewed on 19/08/2017

Kwalitatieve en steeds verrassende keuken....

Kwalitatieve en steeds verrassende keuken. Piekfijne service. Enkel het wijnconcept/systeem van wijnen per glas aan tafel is niet echt geslaagd. Zou eerder opteren voor minder keuze aan wijnen per glas ....

Jean V.Vanlier
Jean V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 19/08/2017

Si je puis me permettre, notre expérience fut...

Si je puis me permettre, notre expérience fut une réelle découverte de saveurs multiples dans une même assiette, ce est rare. Généralement, une saveur domine, ici, au fur et à mesure des bouchées, les goûts différents étaient bien perceptibles. Bravo a la cuisine et au service. Une mention spéciale pour le sommelier qui se réjouis de vous faire plaisir et est intarissable dans les explications de son domaine. Encore bravo à tous. Jean Vanlier à Ganshoren

RobertHerremans
Robertrecommends this restaurant for:
Reviewed on 18/08/2017

Om de hoger vermelde redenen. Minpuntjes zijn...

Om de hoger vermelde redenen. Minpuntjes zijn de akoestiek en dat de tafels te dicht bij elkaar staan of de gasten niet beter verspreid worden over de beschikbare tafels.

JulieDe Louker
Julierecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/08/2017

Zeer lekker eten. Mooi rustig kader. Goede...

Zeer lekker eten. Mooi rustig kader. Goede bediening

Sandravan den berg
Sandrarecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/08/2017

ik vond het heel gezellig mooi interieur en...

ik vond het heel gezellig mooi interieur en vooral ook heel goede service

PeterNeirynck
Peterrecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/08/2017

Als jarenlange trouwe klant moet ik zeggen...

Als jarenlange trouwe klant moet ik zeggen : deze keer kwaliteit van de gerechten super slap : - Fingerenfood : geen ballen en smakeloos. - "visgerechtjes" verzopen in azijn en maatjes en baars kwasie onvindbaar. - vlees taai en smakeloos ( hoe kan je ree en eend verknoeien ? ) Ramp over hele lijn. Onbegrijpelijk. Gelukkig sommelier nog op niveau. Herpakken zou ik zeggen

Louis M.
Louis M.recommends this restaurant for:
Reviewed on 13/08/2017

Gewoon zalig A la carte gegeten ....

Gewoon zalig A la carte gegeten .

Natacha G.Gillain
Natacha G.recommends this restaurant for:
Reviewed on 13/08/2017

Een fantastische, once of a lifetime, gastronom...

Een fantastische, once of a lifetime, gastronomische belevenis. Elk gerechtje van a tot z is een ervaring.

HerwigGhys
Herwigrecommends this restaurant for:
Reviewed on 12/08/2017

Unieke gastronomische hoogstandjes met groenten...

Unieke gastronomische hoogstandjes met groenten uit eigen biotoop. Creatieve keuken die zichzelf volledig vernieuwd heeft. Het interieur is kunstzinnig gerenoveerd en ondersteunt de hemels aardse gerechten die uit de keuken komen. Professionele bediening die bescheiden aanwezig blijft.

date score