Reviews for Pastorale

559 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
559 reviews
date score
Lieve
Dined on: 21/04/2018
Lieve recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Eten was uitmuntend, verrassend en het verwerke...

Eten was uitmuntend, verrassend en het verwerken van de natuurlijke streekoroducten konden wij bijzonder appreciëren. De presentatie is gedurfd. Grote variatie muziek

Frank
Dined on: 20/04/2018
Frank recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

De mix van kader,mooi en complexe culinaire...

De mix van kader,mooi en complexe culinaire creaties,de ongedwongen correcte bediening,de mooie selectie wijnen.

LIZZY
Dined on: 20/04/2018
LIZZY recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

allereerst het zalige eten de leuke ontvangst...

allereerst het zalige eten de leuke ontvangst en voortreffelijke bediening , voor herhaling vatbaar, bedankt.

Peter
Dined on: 20/04/2018
Peter recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Goede ontvangst, zeer creatieve hapjes mooie...

Goede ontvangst, zeer creatieve hapjes mooie menuS ( fauna viel wat zwaar uit ) zeer originele wijnassortimenten restaurant zijn 2 sterren waard. In totaal zeer aangename namiddag met een zeer vriendelijke bediening

Ils S.
Dined on: 19/04/2018
Ils S. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben lekker gegeten en de service was...

We hebben lekker gegeten en de service was top. Aangename avond. Voor herhaling vatbaar.

Wout
Dined on: 30/03/2018
Wout recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Warme ontvangst, fenomenaal verfijnd en lekker...

Warme ontvangst, fenomenaal verfijnd en lekker eten!

Vera
Dined on: 30/03/2018
Vera recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Dit restaurant straalt op alle vlakken perfecti...

Dit restaurant straalt op alle vlakken perfectie uit. Zalig om er te vertoeven en te genieten van de heerlijke en verrassende lunch!

Luk
Dined on: 30/03/2018
Luk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

De zeer professionele, galante en aangename...

De zeer professionele, galante en aangename bediening. Het kader is mooi op de houten schulpturen na ( sorry) De gerechten alle zeven subliem, net zoals de hapjes en versnaperingen. We waren hier al eerder en tussen alle restaurants die we in de wereld al mochten bezoeken staat deze toch wel in onze top 12

RUDI
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Dined on: 23/03/2018
RUDI recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was een smaakbom van begin te einde. Men...

Het was een smaakbom van begin te einde. Men werkt hier met verloren producten, aardpeer..... Dit is een plaats waar we zeker terugkomen.

date score