Reviews for Pastorale

430 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
9.1
430 reviews
date score
Maureen
Peeters
Dined on: 09/12/2017
Maureen recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We waren eerst en vooral zeer enthousiast over...

We waren eerst en vooral zeer enthousiast over het eten, volgens ons weer een stapje hoger dan vorig jaar. Ook het gezellig vernieuwde interieur vonden we super!!

David T.
TIMMERMANS
Dined on: 09/12/2017
David T. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Ambiance feutré, excellente nourriture, excelle...

Ambiance feutré, excellente nourriture, excellent service, de grandes tables À refaire!

Bruno L.
Lammens
Dined on: 09/12/2017
Bruno L. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het was bijzonder...

Het was bijzonder

Stanny G.
Dined on: 09/12/2017
Stanny G. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk, verrassend, lekker en gevarieerd,...

Vriendelijk, verrassend, lekker en gevarieerd, Ik ben zeker niet met honger naar huis gegaan

Thibault V.
Dined on: 08/12/2017
Thibault V. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

We werden heerlijk verwend. Het eten was uitmun...

We werden heerlijk verwend. Het eten was uitmuntend en de bediening eveneens uitstekend. Enkel positieve feedback hier - we komen graag terug

Clement V.
Van Hove
Dined on: 08/12/2017
Clement V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Omdat alles naar wens was . Verrassend lekker...

Omdat alles naar wens was . Verrassend lekker , leuk kader, en prachtige service. Dikke proficiat voor jullie team.

Benoit C.
Constant
Dined on: 08/12/2017
Benoit C. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer fijne gerechten en heerlijke smaakcombinat...

Zeer fijne gerechten en heerlijke smaakcombinaties, met de juiste, gepaste wijnen! Het nagerecht kon deze keer beter. Onthaal en bediening waren vriendelijk en attentvol. Wij komen zeker terug.

Armand
Geerts
Dined on: 08/12/2017
Armand recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekkere gerechten met enorm lekkere wijnen...

Zeer lekkere gerechten met enorm lekkere wijnen.

Marleen
Duerinckx
Dined on: 06/12/2017
Marleen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

In een uitzonderlijk kader genieten van een...

In een uitzonderlijk kader genieten van een succulent vegetarisch diner met schitterende wijnen... Borden die een lust voor het oog zijn en gerechten die de smaakpapillen verwennen... het was een unieke ervaring. Life is beautiful at De Pastorale...

date score