Reviews for Pastorale

2757 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.5
2757 reviews
date score
Inge
Reviewed on: 08/12/2022
Inge recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super eten en super bediening...

Super eten en super bediening

Yves
Reviewed on: 08/12/2022
Yves recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Een beter afscheid van mijn favoriete sterrenre...

Een beter afscheid van mijn favoriete sterrenrestaurant kon ik me gisteren niet wensen. Prachtig menu & setting! Je wordt meegenomen door de chef en zijn brigade op een reis van smaken en ontdekkingen! ik zie ernaar uit hen allen terug te mogen begroeten in het nieuw restaurant te Antwerpen.

Marc
Reviewed on: 08/12/2022
Marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

altijd goede ontvangst en mooie afwerking bij...

altijd goede ontvangst en mooie afwerking bij de gerechten, verzorgd en vriendelijke bediening.

Herman
Reviewed on: 08/12/2022
Herman recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer complete en verrassende totaal-ervaring. C...

Zeer complete en verrassende totaal-ervaring. Culinair top, bediening en locatie + sfeer uitstekend

Guy
Reviewed on: 08/12/2022
Guy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Qualité et originalité des produits , de la...

Qualité et originalité des produits , de la présentation, du service, de la décoration...bref que du superlatif .

Veronique
Reviewed on: 08/12/2022
Veronique recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Wat een beleving!! Ongelofelijke smaaksensaties...

Wat een beleving!! Ongelofelijke smaaksensaties, prachtige presentaties, pure verwennerij! Ook de aan tafel geprepareerde boter was een meerwaarde! Dikke merci!

Matthias
This review is written after a reservation for the We’re Smart CERA Najaarsactie 2022 (€97)
Reviewed on: 07/12/2022
Matthias recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Streling voor het oog en de tong. Excellente...

Streling voor het oog en de tong. Excellente wijnkeuze. Jammer genoeg de laatste keer

Charlotte
Reviewed on: 04/12/2022
Charlotte recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy

De hartelijke bediening en uiteraard de verfijn...

De hartelijke bediening en uiteraard de verfijnde doch niet minimalistische gerechten Bravo

Albrecht
Reviewed on: 04/12/2022
Albrecht recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was de hemel op aard. Ik zal het zo hard...

Het was de hemel op aard. Ik zal het zo hard missen !

placeholder
Jacqueline
Reviewed on: 03/12/2022
Jacqueline recommends this restaurant for: Couples

Waw TOP het eten was superlekker, het onthaal...

Waw TOP het eten was superlekker, het onthaal en bediening super vriendelijk. Wij hebben er echt van genoten

date score