Reviews for L'italiano

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Agnes
Reviewed on: 09/09/2019
Agnes recommends this restaurant for: Groups

Ik had een reservatie op 3/8 gemaakt voor 3p...

Ik had een reservatie op 3/8 gemaakt voor 3p voor 8/9 en nadat ik een bevestiging ontvangen had ,wat blijkt op 8/9 is restaurant gesloten wegens verlof ! Ik heb geen verwittiging ontvangen. Dus geen verjaardagsetentje voor mij en mijn vriendinnen. Vreemd ?

Filip
Reviewed on: 19/07/2019
Filip recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Ontvangst matig. Bediening amateuristisch traag...

Ontvangst matig. Bediening amateuristisch traag en zeer chaotisch. Eten kon er net mee door. Slechte akoestiek! Conclusie: we zullen niet dadelijk terugkeren.

Frank
Reviewed on: 31/08/2019
Frank recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten was ok maar had iets meer smaak(kruiding)m...

Eten was ok maar had iets meer smaak(kruiding)mogen hebben.

Philip
Reviewed on: 26/08/2019
Philip recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Na een uur wachten kwamen we er achter dat...

Na een uur wachten kwamen we er achter dat onze bestelling niet doorgegeven was. Even later gebeurde het opnieuw met een extra fles wijn en water. Het zou fijn geweest zijn moest er spontaan iets aangeboden worden van het huis.

Lamyae
Reviewed on: 01/03/2020
Lamyae recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Was ok...

Was ok

Mike
Reviewed on: 20/10/2019
Mike recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede bediening, lekkere gerechten, leuke omkad...

Goede bediening, lekkere gerechten, leuke omkadering. Enige minpuntje was dat rond sluitingstijd de airco werd aangezet en de deur open stond. Hierdoor werd het erg koud in de zaak.

maryse
Reviewed on: 25/11/2019
maryse recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We vonden de keuze van de kaart niet wat we...

We vonden de keuze van de kaart niet wat we verwacht hadden. b.v. geen osso-buco en andere wat wel op de website stond. Komen wel nog eens weer.

Nadia
Reviewed on: 22/11/2019
Nadia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

super lekker gegeten....

super lekker gegeten.

Debbie
Reviewed on: 20/10/2019
Debbie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Snelle bediening en lekker eten...

Snelle bediening en lekker eten

Johnny
Reviewed on: 11/05/2019
Johnny recommends this restaurant for: Price/quality

Heel lekker eten, een zeker vriendelijk onthaal...

Heel lekker eten, een zeker vriendelijk onthaal en bediening. Prijzen zijn zeer acceptabel. Een aanrader.

date score