Reviews for Bistro Pacific

53 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
53 reviews
date score
Lieze
Reviewed on: 14/10/2019
Lieze recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We hadden een fantastische avond met super...

We hadden een fantastische avond met super lekker eten. Het team groeit elke keer meer en meer.

Ludo
Reviewed on: 03/10/2019
Ludo recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Correcte en vriendelijke bediening in een aange...

Correcte en vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Uitgebreide kaart.

Annelies
Reviewed on: 27/09/2019
Annelies recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, lekker...

Gezellige sfeer, vriendelijke bediening, lekker eten & drinken

Ivo
Reviewed on: 24/09/2019
Ivo recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Vlotte dienstverlening. Wel prijzig voor de...

Vlotte dienstverlening. Wel prijzig voor de aangeboden maaltijden. Voordeel: de hele dag open, dus je voelt je na 14.30u niet opgejaagd.

Parton
Reviewed on: 23/09/2019
Parton recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening, attent voor de...

Zeer vriendelijke bediening, attent voor de gasten zelfs op een heel druk moment.Lekker soepje vooraf gekregen. Heel lekker gegeten . Ruime porties. Wanneer wij nog eens in Sint-Truiden zijn keren wij zeker nog eens terug.

Eddy
This review is written after a reservation for the Luxe ontbijt
Reviewed on: 19/08/2019
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker ontbijt. Vriendelijke bediening....

Lekker ontbijt. Vriendelijke bediening.

Eric
Reviewed on: 04/07/2019
Eric recommends this restaurant for: Groups

Zeer vriendelijke bediening, lekker eten......

Zeer vriendelijke bediening, lekker eten...

Daniel
Reviewed on: 02/07/2019
Daniel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was lekker echter, hoeveelheid stoofvl...

Het eten was lekker echter, hoeveelheid stoofvlees en frietjes mocht iets meer, teveel soep bij pasta

Frederic
Reviewed on: 27/06/2019
Frederic recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Restaurant, food, service all fine. Just that...

Restaurant, food, service all fine. Just that my booking was not taken into account...

Hanne
Reviewed on: 28/05/2019
Hanne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We hebben na het bestellen van het eten een...

We hebben na het bestellen van het eten een uur en een kwartier gewacht op ons eten. Dit vonden we toch wel wat te lang. Het eten zelf was in orde en de bediening was ook prima.

date score