Budget
Contact
Show phone number Email Website Facebook
About this restaurant
Welcome to 'T Speelhof
View all restaurant details
Review score
7.4 Based on 34 reviews
Service
Quality
Atmosphere
34 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Omer
Reviewed on: 07/10/2019
Omer recommends this restaurant for: Groups

Helemaal niet tevreden

We hadden 2 weken op voorhand gereserveerd voor een brunch met 8 personen naar aanleiding van ons beider verjaardag. Daags tevoren gingen mijn man en ik een kopje koffie drinken om de brunch even te bespreken zeker omdat we al vermeld hadden dat er een vegetariër in ons gezelschap was. Afspraak: spek met ei voor iedereen en enkel eieromelet voor vegetariër. Ook beloofde de mevrouw om zelf een grote groentenquiche te bakken als extraatje. Wij kwamen aan om half 11, tafel werd getoond maar was niet gedekt. We bestelden een fles cava terwijl er een mandje met sneetjes (half gebakken) Frans brood en een mandje bleke pistoleetjes opgediend werden + 2 kannen fruitsap + een mandje met pakjes boter, gelei en stroop. De cava glaasjes werden ongelijk gevuld, eentje liep over en de laatste persoon had slechts 3/4 inhoud. Na een uur wachten en zelf te vragen kregen we bordjes voor de broodjes en werd er hesp en kaas (die plakkerig was wegens te lang in koelkast) gebracht. De chocobroodjes waren ook niet uitgebakken. Na nog eens vragen werd de spek-ei-omelet gebracht (niet slecht maar veel te veel). Na navraag werd er gezegd dat er geen quiche was en de mevrouw wilde/kon niet komen omdat ze bezig was met regeling van een feest. Na mijn aandringen is ze toch gekomen om volgende opmerkingen te horen: - geen boerenbrood zoals vermeld op de kaart, - de sneetjes Frans brood waren niet uitgebakken - geen croissant zoals vermeld op de kaart, - geen quiche ondanks belofte, maar aanbod van tortilla. Hier hadden we geen zin in, omdat we er al zo lang zaten. - de chocobroodjes waren binnenin niet uitgebakken ook niet na herbakken (blijkbaar geen goede kwaliteit. Voor ons was dit een teleurstelling: wat een lekkere tractatie moest worden voor onze kinderen, werd een ergernis. Zeker toen de mevrouw tijdens mijn klachten, mij niet eens liet uitspreken, en als antwoord vermeldde: - het Franse brood is hùn boerenbrood, - voor de quiche had ze geen bladerdeeg en ze wilden tortillas maken in plaats van de quiche. - in plaats van de croissant kregen we een brownie samen met de fruitsla (waar enkel appelstukjes en één stukje appelsien in verwerkt was.) De mevrouw had verder geen tijd want ze had nog andere zaken te doen! Ze draaide zich om en was weg! De ober die ons bediend had, was van goede wil maar het personeel in de zaak is niet georganiseerd om een groep (zelfs met maar 8 personen) te bedienen. Bij afrekening heeft men een korting gegeven voor één persoon die iets vroeger weg moest en de soep niet genomen heeft en voor één kind. Ondanks de mooie omgeving en gezellige inrichting zijn we niet van zin om daar nog te gaan eten en zelfs geen kopje koffie meer te gaan drinken! Spijtig!

Serge
Reviewed on: 20/05/2019
Serge recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Snelle bediening,lekker eten,tevreden!!...

Snelle bediening,lekker eten,tevreden!!

Martine
Reviewed on: 22/04/2019
Martine recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Zeer lekker gegeten. Top bediening. Goede servi...

Zeer lekker gegeten. Top bediening. Goede service en zeer vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog eens terug

Marcel D.
Reviewed on: 21/04/2019
Marcel D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

aangename locatie ,prijskwaliteit...

aangename locatie ,prijskwaliteit

Benny
Reviewed on: 15/04/2019
Benny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We hebben lekker gegeten. Tongrolletjes in...

We hebben lekker gegeten. Tongrolletjes in tomatensaus vonden we geen topper maar het dessert wel ! Gelukkig brachten we de bevestiging van onze reservatie via tablebooker mee want we stonden niet op de lijst van de reservaties!!

Marleen H.
Reviewed on: 08/04/2019
Marleen H. recommends this restaurant for: Groups

We hadden gereserveerd en hebben een half uur...

We hadden gereserveerd en hebben een half uur moeten wachten vooraleer er iemand de bestelling kwam opnemen. Na lang wachten de drankjes voor het aperitief gekregen. De hapjes hebben we 2 keer opnieuw moeten vragen. Die kwamen als de drankjes op waren. De hoofdschotels werden ook in verdeelde slagorde opgediend. De helft van de tafel was al klaar met eten toe de andere helft nog moest beginnen. Dit is niet voor herhaling vatbaar en dat was ook letterlijk de conclusie van sommige gasten: dit is de laatste keer dat we in 't Speelhof zijn komen eten. Het aantal sterretjes voor service is dan ook nul. De typering van het restaurant is ook nul. U mag deze feedback zeker publiceren.

Jos
Reviewed on: 02/04/2019
Jos recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Niettegenstaande het lange wachten (omdat...

Niettegenstaande het lange wachten (omdat de kok ziek was), is het toch heel fijn geweest. De obers en boerinnen haha waren super en hebben met hun twee handen en vooral hun benen extra goed hun werk gedaan. Eten was af. Wij komen zeker terug

Wim
Reviewed on: 01/04/2019
Wim recommends this restaurant for: Groups, Kids

Bij de bestelling 3 keer andere keuze moeten...

Bij de bestelling 3 keer andere keuze moeten nemen omdat er geen stoofvlees, spare ribs en bearnaise saus meer was. Zeeeeeeer lang gewacht op ons eten 1,5 uur na bestelling !! Saus vergeten bij 1 steak. Kortom ons zien ze nooit meer terug.

Evelien
Reviewed on: 31/03/2019
Evelien recommends this restaurant for: Groups, Kids

Eten was fantastisch, bediening was vreselijk...

Eten was fantastisch, bediening was vreselijk 20 min gewacht om kaart te krijgen, verkeerde bestelling gekregen, ging direct geregeld worden maar uiteindelijk na 15 minuten zelf drank gaan vragen aan bar. Bij het eten bestellen we een fles bruis water die we kregen maar zonder glazen. De helft van de tafel had geen bestek en de mensen die pasta aten kregen vork en mes maar geen lepel weeromwas een deel van bestelling vergeten. Iedere keer eindeloos wachten tot we iemand van het personeel vast kregen en dan werd er ook nog telkens met ogen gedraaid en gezucht als we vroegen te zorgen voor om bestek of de bestelde kroketten te krijgen. De bediening was niet onderbemand dus daar lag het niet aan.

Bert
Reviewed on: 25/03/2019
Bert recommends this restaurant for: Groups

Online reservatie was blijkbaar niet doorgegeve...

Online reservatie was blijkbaar niet doorgegeven!! (nochtans wel bevestiging gekregen - alsook enquete nadien om tevredenheid te bevragen); Personeel ter plaatse was niet bereid om ook maar een beetje moeite te doen om ons alsnog verder te helpen.

All reviews of this restaurant