Reviews for Dessensi

868 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.4
868 reviews
date score
Ludo
Reviewed on: 18/08/2018
Ludo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De lunchmenu buiten op het terras was zeer...

De lunchmenu buiten op het terras was zeer goed en aangenaam. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader voor mijn vrienden.

Corinne
Reviewed on: 18/08/2018
Corinne recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Mooi goede service lekker eten...

Mooi goede service lekker eten

Ann
Reviewed on: 18/08/2018
Ann recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gastvrij en lekker gegeten...

Gastvrij en lekker gegeten

Jozef
Reviewed on: 17/08/2018
Jozef recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Sublieme gerechtjes in een zeer aangenaam kader...

Sublieme gerechtjes in een zeer aangenaam kader. Vlotte bediening. Eén woord schitterend.

Bram
Reviewed on: 17/08/2018
Bram recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening!...

Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening!

Marjorie
Reviewed on: 17/08/2018
Marjorie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was voortreffelijk, de bediening top...

Het eten was voortreffelijk, de bediening top en het terras mooi !

Ingrid
Reviewed on: 17/08/2018
Ingrid recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Geweldige vriendelijke en goede medewerkers...

Geweldige vriendelijke en goede medewerkers net als het eten een echte aanrader zoals ik aan vele doorgegeven heb! Alles maar dan ook werkelijk alles klopt. Met vriendelijke groeten en graag tot de volgende keer. Familie van Bekhoven

Roger
Reviewed on: 16/08/2018
Roger recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We waren vooral tevreden over de service die...

We waren vooral tevreden over de service die attentvol en vriendelijk was ( er werd overlegd over alle ingrediënten waar m'n man allergisch aan was! Het moederdagmenu was lekker en gevarieerd (alhoewel het "iberico bellota" teleurstelde...) Ik had graag kunnen kiezen voor vis... Wat ons wel stoorde was de jazzy muziek die de hele avond weerklonk... Ook de nabijheid van je tafelburen verplicht je vaak van mee te luisteren naar hun gesprekken... ( niets aan te doen zeker...) .

Chris
Reviewed on: 16/08/2018
Chris recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Alles was prima in orde, mijn moeder heeft...

Alles was prima in orde, mijn moeder heeft een gelukkige Moederdag gehad

Marc
Reviewed on: 16/08/2018
Marc recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Omdat het lekker eten was in een aangename...

Omdat het lekker eten was in een aangename omgeving, mooi kader. Tempo van de gangen was soms wat snel. Bediening was vriendelijk en attent. Een linnen tafelloper voor een sterrenzaak is wel gepast.

date score