Reviews for Dessensi

868 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book your table
9.4
868 reviews
date score
Bob
Reviewed on: 07/03/2020

Hapje vooraf verwaarloosbaar- voorgerecht te...

Hapje vooraf verwaarloosbaar- voorgerecht te gezouten -hoofdgerecht vlees te taaie stukken +deels te vet ! Ook opgemerkt dat aan de tafel naast ons het vlees ook niet werd opgegeten !

Claire
Reviewed on: 10/07/2019

Jammer genoe...

Jammer genoe

JOHAN
Reviewed on: 02/02/2019

Eten zeker niet op michelinster niveau....

Eten zeker niet op michelinster niveau.

Yvo
Reviewed on: 05/05/2019
Yvo recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het vlees van het hoofdgerecht (texels lam)...

Het vlees van het hoofdgerecht (texels lam) was ten dele bijna rauw en bijna koud niettegenstaande op voorhand tijdens de bestelling expliciet was gevraagd om het vlees voor mijn partner iets meer te garen. De smaak liet tevens te wensen over. Wij zijn reeds talloze malen op bezoek geweest in Dessensi maar dit keer was het zeker geen succes en hebben wij besloten dat dit ons laatste bezoek is geweest.

placeholder
luc
Reviewed on: 21/04/2019
luc recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Ontspannende avond...

Ontspannende avond

Chris
Reviewed on: 05/12/2018
Chris recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Tot onze grote spijt was het deze keer niet...

Tot onze grote spijt was het deze keer niet wat we verwacht hadden. We zijn hier reeds verschillende keren geweest en altijd top tot nu toe. We waren nog bezig aan het aperitief (een half glas champagne te gaan als ze al met het glas witte wijn kwamen )Het voorgerecht was nog maar 5 minuten op als ze al met het hoofdgerecht kwamen .Ik had de fazant genomen en die was wel heel droog , mijn gezelschap had de kabeljauw maar die had ook geen wauw gevoel van het gerecht. Ik had de indruk dat alles heel vlug moest gaan, ondanks er weinig gasten waren in de zaak.

Philippe
Reviewed on: 22/10/2018
Philippe recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was algemeen lekker en voldoende ,...

Het eten was algemeen lekker en voldoende , wel prijzig maar is normaal in een ster restaurant ( à la carte gegeten ) Het kader heeft geen WAAUUWW factor ...beetje pover qua klasse en inrichting Een absolute AFKNAPPER zijn de gedroogde bloempjes in een potje ! Enkele verse rozen zouden al veel beter zijn...besparing ? Desondanks vele relaties dit restaurant hadden aanbevolen , zal ik dit eerder niet doen. ' Er mist iets....' Zal het ook niet negatief beoordelen.

Johan
Reviewed on: 17/08/2019
Johan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Chef’s menu teleurstellend (eerste keer dat...

Chef’s menu teleurstellend (eerste keer dat we dit moeten aangeven). Vooral hoofdgerecht flauw. Jammer. Dessert was lichtpunt.

Sander
Reviewed on: 29/06/2019
Sander recommends this restaurant for: Groups

tov vorig jaar was het ruim een klasse minder!...

tov vorig jaar was het ruim een klasse minder! Gerecht van menu met asperges is echt te simpel voor een sterrenrestaurant.

Martijn
Reviewed on: 22/06/2019
Martijn recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Harder was goed, maar boontjes melig. Kreeft...

Harder was goed, maar boontjes melig. Kreeft was goed, maar veel andere smaken er doorheen. Entrecote smaakte waterig. Eea ook doorgegeven aan bediening. Jammer, want voorheen hebben we voortreffelijk gegeten.

date score