Kitchen
Budget
€€
Closing days
Monday, Tuesday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.9 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Dorine
Reviewed on: unknown
Dorine recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Lekkere keuken maar duur voor brasserie

Tafeltje aan de rand van terras in nochtans ruime tuin. Tafels staan dicht bij elkaar zodat comfortabel zitten moeilijk word. Met 4 personen aperitef, voorgerecht hoofdgerecht, 2 desserten en koffie genoten. Nogal aan de dure kant en kleine porties. Voor deze prijs kan je in een goed restaurant een menu nemen. We betaalden 310 euro! Geen aperitiefhapje. Bediening kan beter, glazen aperitief worden te laat afgeruimd en wijn nog niet op tafel bij voorgerecht. Geen aangepast glas voor bier en toen ons gezelschap een Kriek vroeg als afsluiter stond het biertje niet gekoeld. Op het terras rook het bovendien zeer onaangenaam, naar de afvalcontainer? Zeer storend ! Ook het terras voorraan was niet uitnodigend. Om het kort samen te vatten, voor dezelfde prijs kies je beter een restaurant in de buurt zelfs met zicht op de leie!

Heidi
Reviewed on: unknown

TOP

Bediening OK; Mooie, gezellig zaak; ruime keuze kaart/suggesties; heel verzorgd en lekker! TOP

lily
Reviewed on: unknown

verfijnde brasserie

Vriendelijke ontvangst, heel fijn menu met keuzemogelijkheid. Nergens een minpunt op vlak van eten.Mooi gedresseerde borden met net dat extra beetje meer.(zoals de carpaccio met sorbet van parmezaan!) Enige minpunt: de tafeltjes voor twee personen staan écht heel dicht bij elkaar.Wij zaten in een rij van 5 tafeltjes (bank langs de muur) en het is onmogelijk niet te horen wat je buren zeggen.Eén tafeltje minder zodat er wat meer ruimte tussenin zou zitten zou de sfeer zeker ten goede komen.

Eddy
Reviewed on: unknown

Een aangename ontdekking

Zeer verzorgde menu. Lekkere en niet alledaagse gerechten. De nagerechten waren heel lekker. Uitstekende aangepaste wijnen.Heel vlotte en vriendelijke bediening. Een minpunt: een blaffende hond aan de tafel naast ons.

wim
Reviewed on: unknown

vrij gezellige (franse)brasserie, geen top,...

vrij gezellige (franse)brasserie, geen top, normale keuken 7/10, frietjes (zeer dun zeer lekker)maar bij wild geserveerd ?

Rooselaer
Reviewed on: unknown

Het was een tijdje geleden ,dat ik hier geweest...

Het was een tijdje geleden ,dat ik hier geweest was, maar ik moest vast stellen dat deze zeer sympatiek,mooi gelegen Brasserie er nog op voor uit is gegaan,zeer lekkere tafel, en een jeugdige vriendelijke bediening. Veel succes,Roni Ringoir Rooselaer

Pilar
Reviewed on: unknown

Het is er heel druk, zelfs op een doordeweekse...

Het is er heel druk, zelfs op een doordeweekse dag, dus moet je zeker reserveren. Het eten is verzorgd en gevarieerd. De service is excellent.

All reviews of this restaurant